Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a különbség a TUTI 100 és...

Mi a különbség a TUTI 100 és a Tuti Feltöltőkártya nevű One tarifacsomagok között?

Figyelt kérdés

Én most TUTI 100 csomagban vagyok. Elfeljetettem, hogy mennyi a perc- és SMS-díjam, ezért megnéztem a One weboldalát, de ott csak a Tuti Feltöltőkártya nevű tarifacsomagot találtam.

[link]

- 100 MB adat havonta

- 19 Ft/perc minden hálózatba

- 25 Ft/SMS minden hálózatba

- 60 perc beszéd hétfőnként

tegnap 14:46
 1/6 A kérdező kommentje:
30 Ft az SMS és percdíjam is, ennyi az eltérés?
tegnap 14:53
 2/6 A kérdező kommentje:

Ha jól értelmezem a HWSW-n megjelent hírt, akkor

2025. április 4-én a TV TUTI kódot kell az 1270-re küldeni,

mert különben a Tuti100+ perc- és SMS-díja 30 Ft lesz.

[link]

tegnap 14:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Csakhogy én nem Tuti100+,

hanem Tuti100 csomagban vagyok.

És a cikk szerint ez már 2023 októberében megdrágult ugyanígy.

Biztos nyomós okom volt arra, hogy nem váltottam Tuti100 csomagról Tuti100+ csomagra. Ha akkor nem tettem (a drágulás ellenére), akkor valószínűleg most se tenném. Csakhogy nem rémlik mi volt az előnye a drágább csomagnak, miért maradtam Tuti100-ban.

Mi hátránya lehet, ha most Tuti Feltöltőkártya nevű (látszólag olcsóbb) csomagra váltok, a jelenlegi Tuti100 helyett?

tegnap 14:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Na mindegy, én most elküldtem a TV TUTI kódot az 1270-re, így elvileg nem 30 Ft az SMS és percdíjam, hanem ahogy a kérdésemben is szerepel:

- 100 MB adat havonta

- 19 Ft/perc minden hálózatba

- 25 Ft/SMS minden hálózatba

- 60 perc beszéd hétfőnként

(És ha az appon keresztül töltöm legalább 3 000 Ft-tal, akkor 3 napra ingyen: 100 perc és 1 GB.)

Nem értem, miért maradtam anno a TUTI100-ban, amikor ugyanúgy drágult, mint most a TUTI100+ fog...

tegnap 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:
A TUTI100+ a régi Vodafone-os csomag, a Tuti Feltöltőkártya az új One-os csomag. A régi árait megemelik, hogy szerződj át. Könnyen lehet, hogy van egy apróbetűs rész amit jogilag nem tehettek bele a régi csomagba, ezért rávesznek hogy válts csomagot, így látszólag maradnak a régi feltételek, de valami TUTI 100% hogy bekerült és azért van ez, különben semmi értelme.
tegnap 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:

"Nem értem, miért maradtam anno a TUTI100-ban, "

Mert a feltöltős csomag esetében az egyenleggel fedezett időszak erejéig értelmezhetőek a díjak. Változás esetén technikailag amint feltöltöd az egyenleged, elfogadod a díjcsomaggal kapcsolatos aktuális feltételeket ráutaló magatartással. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, jelezned kell a szolgáltatónál, ahol lehetőség ven ezt megszűntetni és az egyenlegösszeget visszakapni a megszűnést követően.

ma 11:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!