Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi az olcsóbb telefonok...

Xiaomi az olcsóbb telefonok közül jó lehet idősebb embernek?

Figyelt kérdés
Tudom nem egy szuper telefon, de nagyszülőnek 100 ezrekért most nem tudok venni és amit eddig használt már nem jó ( mikrofon adta meg magát öt év után ). Neki nézek most sürgősen valamit olvastam véleményeket, de természetesen mindenki azt mondja ha nem iPhone akkor le kell hurrogni, aki ért hozzá segítene hogy tényleg annyira rossz vagy azért alap dolgokra neki is jó lehet? Ha nyernék a lottón vennék én neki bármit, de jelenleg ez a 40 ezer körüli összeg is elég kiadás lesz nekem... Netezget picit ügyes a korához képest, de semmi extra különben csak telefonálásra használja meg néha recepteket keres ilyesmi ne úgy vegyétek mint mi a mindennapokban kb mindent ezen intézünk. Köszi a normális válaszolóknak előre is.

febr. 18. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Vagy ez is elég:

[link]

tegnapelőtt 04:41
 12/14 anonim ***** válasza:

De amit a 4-es irt az is jó, vagy elég:

[link]

A hmd az Nokia.

tegnapelőtt 04:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket, ötleteket nézem mindet.
tegnapelőtt 07:30
 14/14 anonim ***** válasza:

"1-es mond meg kérlek mi az a funkció ami manapság alsó kategóriában nem lehet megtalálni, de egy idősebb felhasználónak feltétlenül szüksége lenne rá, ezért félsz megvenni nekik?"

Nem a funkció hiány a probléma, hanem a rossz minőség, nagyon gyenge hardver és a szoftveres támogatottság szinte teljes hiánya. Azért nem baj az, ha nem kell a telefont falhoz verni egy év után, mert olyan lassú.

tegnapelőtt 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!