Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi az olcsóbb telefonok...

Xiaomi az olcsóbb telefonok közül jó lehet idősebb embernek?

Figyelt kérdés
Tudom nem egy szuper telefon, de nagyszülőnek 100 ezrekért most nem tudok venni és amit eddig használt már nem jó ( mikrofon adta meg magát öt év után ). Neki nézek most sürgősen valamit olvastam véleményeket, de természetesen mindenki azt mondja ha nem iPhone akkor le kell hurrogni, aki ért hozzá segítene hogy tényleg annyira rossz vagy azért alap dolgokra neki is jó lehet? Ha nyernék a lottón vennék én neki bármit, de jelenleg ez a 40 ezer körüli összeg is elég kiadás lesz nekem... Netezget picit ügyes a korához képest, de semmi extra különben csak telefonálásra használja meg néha recepteket keres ilyesmi ne úgy vegyétek mint mi a mindennapokban kb mindent ezen intézünk. Köszi a normális válaszolóknak előre is.

tegnapelőtt 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát a 40 ezer az nagyon-nagyon az alja kategória, főleg ilyen infláció és forintgyengülés után.

Amiket szerintem érdemes lehet megpróbálni (kimásolom mindegyiknek a pontos, hosszú nevét, hogy könnyű legyen megtalálni:

Xiaomi Redmi Note 13 256GB 8GB RAM

[link]

Honor 90 Lite 5G 256GB 8GB RAM

[link]

Samsung Galaxy A16 128GB 4GB

[link]

Ezek 60-70 körültől elérhetőek. Vannak ennél olcsóbb telefonok is, mint pl. ez: Xiaomi Redmi 14C 128GB 4GB RAM, de én ezektől már kicsit félnék.

[link]

tegnapelőtt 15:32
 2/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi főleg a linkeket is a 40 ezret csak kb összegnek írtam ezt a 60-70et még

" megoldom " neki csak nem értek hozzá ebben a kategóriában főleg, úgyhogy hálás vagyok annak aki így segít, már nézem is amiket betettél!

tegnapelőtt 15:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérlekszépen Redmi 9AT-t használok évek óta, semmi baja, nekem mint átlagfelhasználónak megfelel, amíg működik marad. Telefonálok, üzeneteket írok, böngészek, néha lefotózok valamit ha kell, ilyesmi.
tegnapelőtt 16:21
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
1-es mond meg kérlek mi az a funkció ami manapság alsó kategóriában nem lehet megtalálni, de egy idősebb felhasználónak feltétlenül szüksége lenne rá, ezért félsz megvenni nekik? Ha van már valahol egy felesleges USB-C töltőd (mert ez nem jár hozá) akkor szerintem HMD Pulse Pro lila változat elég jó 40k-ért.
tegnapelőtt 16:23
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, szerintem is elég lesz neki egy ilyesmi igazán nem használja sok mindenre.

Nem akar profi képeket készíteni, nem tölt le filmet stb. :)

tegnapelőtt 16:24
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
4-es vagyok egyébként én lehet hogy én idősebbeknek egy alsóbbkategóriást stock androidot futtató telót (motorola, hmd, biztos van még). Mert általában kevesebb alapprogram/funkció van rajtuk, így kevesebb random push notification. (xiaomi mehet a picsába a rendszeres emlékeztetőjével a felhőalapú tárhelyére.)
tegnapelőtt 16:27
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi, jó ég mennyi mindenre kell figyelni még ezen a szinten is teljesen elveszek benne.

tegnapelőtt 16:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Motorola Edge széria 100ezerert már elérhető és jó telefonok.
tegnapelőtt 19:26
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem kell 100 ezerért, ha csak Internet meg Telefonra kell.

Motorola Moto G54 5G 8GB/256GB Glacier Blue

Jelenleg 65ezer alatt van.

Szerintem az megteszi.

Már 3 éve van Moto G-m. Az akksi nagyon jól birja.

tegnap 04:23
 10/14 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a link

tegnap 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!