40 feletti nők!"Moss hajat, hogy kívánatos legyél." Mondja egy idősebb nő telefonon egy nála jóval fiatalabb nőnek, mielőtt összejövetelre megy, ahol csak a ROKONAI vannak rajta kívül.Hogy kell érteni ezt a mondatot?Csak szerintem (többi bővebben)
Figyelt kérdés
van ebben erotikus jelkeg a jelentés alapján alapján vagy más is így érzi?Vagy tévedek, és máshogy kell érteni?De akkor hogy, leírnád?Köszi!2021. nov. 5. 17:48
A kérdező szavazást indított:
erotikus jelleg
nem erotikus jelleg, simán mond egy nő ilyet egy másik nőnek, akivel jóban van, "mindennapos"
leírom kommentben
9 szavazat
1/13 A kérdező kommentje:
Bocs az elírások miatt...
2021. nov. 5. 17:49
2/13 anonim válasza:
Szerintem egy rendes ember mindig ad magára, hogy normálisan nézzen ki, mert simán egy családi összejövetelen is lehetne idegen vendég vagy lehet valahova elmennek közösen aztán nem akarnak égni az igénytelen kiscsaj miatt.
Meg ez lehetne ilyen jótanács is, hogy hozza a legjobb formáját. :)
3/13 A kérdező kommentje:
17:54 Az ok, de nagyon sok szó van erre a magyarban a KÍVÁNATOS jelző helyett.Az inkább szexuális jellegű legjobb tudomásom szerint... Még, ha egy randi előtt használta volna ezt a szót, na de csak a rokonokkal találkoztam.
2021. nov. 5. 17:56
4/13 anonim válasza:
Kivel akarnak osszehozni a rokonok kozul..? Vagy ki lesz meg ott?
Ird majd meg!
5/13 A kérdező kommentje:
13:56 Pont ez az, hogy a rokonokon kívül senki!!!!!Csak én meg a rokonok.Bár ez a nálam idősebb nő nem csak ezt mondta nekem, hanem azon túl, hogy sokszor bókolt, hogy jól nézek ki-ami önmagában nem lenne fura, a "kívánatos"-os kijelentésén kívül-sokszor megpaskolta a seggem, amikor ölelésben voltunk, és a végén , amikor mondta, hogy pl "add fel a leveleidet a postán", akkor közben rápaskolt a hátsómra.Vagy egyik ölelés végén adott egy puszit a tarkómra is.Vagy máskor-amit én kezdeményeztem- fogtuk egymás kezét 2 óráig utazás közben, és nem engedte el.Ilyesmik voltak... Nekem ez fura.Ezek tényleg pótanyai -nincs gyereke, de korban pont a lánya lehetnék-vagy baráti közvetlen gesztusok?!
2021. nov. 7. 14:00
6/13 A kérdező kommentje:
13:56 Amúgy csak a VÉR SZERINTI rokonaim voltak ott. :D
2021. nov. 7. 14:01
7/13 anonim válasza:
A kivanatos szo ebben a kontextusban azt jelenti, ne gusztustalan. Ahogy mondjuk tobbszor mutatkozott ez a fiatalabb no.
8/13 A kérdező kommentje:
22:06 Ja, csak azt ezer más szóval is ki lehet fejezni, és finoman megfogalmazva is.De egy olyan szót használni, amit inkább szexuális értelemben szoktak használni, hát, elég fura/kétértelmű...
2021. nov. 7. 22:12
9/13 A kérdező kommentje:
Nem azt mondta, hogy kívánatos legyen a megjelenésed vagy kívánatos legyen a hajad, hanem , hogy kívánatos legyél (Te).Mármint én, érted...
2021. nov. 7. 22:13
10/13 anonim válasza:
Egy jó kis uncsitesós kaland hmmm? ;) 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!