Vodafone mobilinternet segítség? Fontos.
Van egy LG KP500-as mobiltelefonom. A gond az, hogy akármit csinálok, nem tudok internetezni rajta.
Most előrendeltem, vagy regisztráltam, egy olyan szolgáltatásra, hogy MobilWeb Napijegy.
( [link]
Hogy tudnám elérhetővé tenni az internetet?
Előre is köszi :)
Egy olyan smst kaptam, amiben azt írták, hogy aktiválták a szolgáltatást, és az első használat előtt kapcsoljam ki és be a telefont. Ez meg is történt, de mikor belépek az internetbe, azt írja, hogy sikertelen kapcsolódás. :S
Hát szerintem egy kicsit gyenge minőségű képet csinál, meg ha tele van pakolva a 4g-os memóriakártya (szóval kb 300-500 mb szabad hely), akkor egy kicsit lassú a mappa betöltése, de amúgy szerintem nem olyan rossz telefon. Bár a képernyőjére először nagyon kell vigyázni, mert betörhet.
Hello!
Bocsi az OFF-ért, de nekem is ilyen telefonom van, és én is most gondolkozom ezen a mobilweb lehetőségen. Kérlek, ha összejön a dolog nálad, írd már le pár sorban a tapasztalataidat a minőséggel kapcsolatban!
Sok sikert, előre is köszi
Ma sikerült valahogy megcsinálni... Internetprofilokat állítgattam mindenfele, aztán egyszer csak behozta.. :D
Bocsi, hogy nem tudok részletes tájékoztatót adni :S
Utolsó előtti vagyok!
Azóta én is előfizettem a hobbi csomagra, a sebességgel meg vagyok elégedve, csak arra leszek kíváncsi, hogy mire lesz elég az 50 mega.
Jó netezést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!