Nyomorult cseh nyelvre mi a kínkeserves francért állt át a Samsung mobiltelefonom MAGYARRÓL??? Mikor eddig - évekig - magyarul ment?! Most minden hülye cseh nyelven elérhető csak! Bármit keresek, cseh találatokat ad ki! Mi a franc baja lehet?!
Figyelt kérdés
A52S.tegnap 14:37
11/13 A kérdező kommentje:
Lehet kilences...
Nem tudom mi a franc baja lett - pláne ennyi év zavartalan működése után.......
tegnap 15:57
13/13 anonim válasza:
A diagnózis: a telefonod csehül van.
Egyébként az, hogy melyik országban tartózkodsz éppen, az nem kéne meghatározza, hogy milyen nyelve van a rendszernek.
Ha külföldre mész, akkor váltson át automatikusan az adott ország nyelvére? Na, az érdekes lenne! Az időzóna átváltás az egy kényelmes dolog, de a nyelv az szerintem maradjon csak ahogy eredetileg beállítottam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!