Melyik sugarozza a gyereket erősebben? Az 1000 Mbit/sec. wifi, vagy a 4-5 GB internet használata?
Figyelt kérdés
#Internet sugaárzás
tegnap 07:03
12/13 Szervizmérnök úr válasza:
4-5 GB-os vincseszter volt az első számítógépemben, de az főleg a felnőtteket sugározta.
Én vagyok az élő példa (csak nem tudom, hogy meddig), időszámításunk szerint Windows 98 óta nem bírok leválni az Internetről (akkor még nagybetűvel írták a magyar törvények szerint), úgy besugárzott. Pedig 4,3 GB volt csak. Seagate ráadásul.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 9-es, 10-es válaszát!!!:))
Aki nem tud értelmesen írni, nem ért a témához, az pedig inkább el se kezdje legközelebb.
ma 06:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!