70 éves anyukámnak milyen telefont ajánlanátok? Most samsung A 20 teloja van , ezt kéne cserélni, jó lenne ezen a vonalon maradni. Árban 70-80-ért tudok neki találni megfelelőt? net, bankolás, esetleg fotózás az igény
Figyelt kérdés
Samsung A 16-ra kaptam egy javaslatot, nem tudom mit gondoltok róla. ?tegnapelőtt 18:48
11/18 A kérdező kommentje:
Sosem volt Samsung telefonon így nem igazán értem ezt a számozàst mi új mi régi. Az iPhone-ból egyértelmű melyik az újabb -régebbi de ez a Samsung ? A -S a 20 régi a 16 új? Ezért is szeretnék tanácsokat kérni , hogy ilyen igény esetén melyik is lenne jó neki.
tegnap 08:34
12/18 A kérdező kommentje:
A05. -t mondták még de az nekem elég gagyinak tűnik még az ő számára is
Esetleg A 23 csak az meg már nem nagyon kapható Teljes tanácstalanságban vagyok. Ezek a tesztek se segítenek sokat mert ők nem a nyugdíjas felhasználók igényeihez megfelelően értékelik a telókat
tegnap 08:41
14/18 anonim válasza:
"de az nekem elég gagyinak tűnik még az ő számára is"
Miért nézed le ennyire anyukádat? Egy idösebb embernek is vannak igényei és nem egy szemetet kellene elképzelni nekik sem.
15/18 A kérdező kommentje:
14-es pont azt írtam, hogy A05 nem vennék, mert hogy az annyira gagyi, hogy nem akarnék olyat még anyukámnek se. Mivel nem akarok neki rosszat. Így már érthető számodra? Nyugodj meg nagyon jó kapcsolatban vagyunk, mindegyikünk csakis jót akar a másik számára. Viszont mivel ő ezeknek a szipi-szupi telefonoknak a teljes tudását nem használja ki, és nincs is rá szüksége, ezért feleslegesnek tartok 200 ezret csak azért kiadni, hogy még menőbb telefonja legyen.
tegnap 13:28
16/18 A kérdező kommentje:
13 gondolkodtam én is más alternatíván és tudom jobban meg is érné, de mindig samsungja volt, ehhez van töltő stb, amiből így akkor nem kéne újat venni. Meg menürendszert tanulni stb..
tegnap 13:30
17/18 anonim válasza:
Hát szerintem 1-2 évig jó lehet az A16 de utána sztem befog lassúlni a 4gb rammal.
18/18 anonim válasza:
Megnéztem kivàncsiságból. A galaxy A25 azért tényleg jobb az A16-nál. Több ram van benne. Dupla hangszoró és 4+1 év szoftveres támogatás. 100 ezer körül mozog. Az jobb választás lenne szerintem az A16-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!