Tabletet vásárolnék, de csak kizárólag "bankolásra" használnám, mert van egy Acer laptopom, amin Win7 fut, és már nem lesz biztonságos a frissítések hiánya miatt, de böngészésre tökéletes. Tehát nem akarok drága tabletet. Mit ajánlanátok?
1, ez már nem igaz, csak meghatározott ideig lehetett ingyen frissíteni, azon már rég túl vagyunk.
Mindazonáltal tényleg egyszerűbb és olcsóbb egy win10 kulcsot vásárolni, mint tabletet erre a célra. :)
Ez olyasmi, minta itt teremne a régi Ladám és azt mondanám neki, hogy "ne vigyél haza, mert nem vagy biztonságos"!
Amíg a Netbank Windows 7-tel megközelíthető, addig én azzal fogom megközelíteni, valószínűleg.
(Ne tudd meg, frissíteni sem szoktam soha, le van tiltva kezdettől.)
Még egy érdekesség, bankolásra véletlenül egy külön böngészőt használok, ami másra lényegében nem is szolgál.
De csak azért, mert a jelszótároló Roboform régi változata (amelyik még nem webes, hanem lokálisan tárol, titkosított fájlokba), az új Firefoxon már nem működik.
Köszönöm a tanácsokat,hasznosak voltak. Sajnos elavult a gépem,/10 éves/nem alkalmas a Win10 futtatására.Esetleg elárulnád melyik böngésző alkalmas a bankolásra?
Köszönöm.
Bármelyik alkalmas, legfeljebb ha valaki óvatos akar lenni, tarthat külön böngészőt a kritikusabb célokra, amelyikkel soha nem megy olyan ismeretlen oldalakra, ami esetleg megfertőzhetné.
Egyébként sem szabad gondatlanul kattintani gyanús dolgokra, kétes programokat elindítani és akkor jó eséllyel megvédhető a rendszer és böngésző egyaránt.
De nekem Windows XP-n jött be utoljára fertőzés a böngészőre (az sem volt veszélyes ilyen szempontból), Win 7-en nem is emlékszem ilyen esetre. Pedig ezt is rendszergazdaként használom, noha nem illene, de emiatt sem volt gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!