Ha az olx-én akarok venni egy terméket akkor Hogy kell fizetni? Biztonságos ha elküldöm a pénzt és akkor küldi a terméket?
De nem xbox-ot, ugye? :-)
Ne utalj előre!
Ragaszkodj az utánvéthez, ha nem tetszik az ipsének, hagyd a fenébe!
Utánvétet felejtsd el, manapság senki nem küldi úgy és nem azért mert csaló. Én sem postázok úgy ha nem tetszik lehet keresni tovább, mondjuk én eddig csak max 5-6000 Ft-os ruhát adtam el, nem drága műszaki cuccot.
Vagy utalás vagy eljön személyes találkozóra és punktum.
Amúgy a válasz: nem biztonságos, nincs garancia hogy azt kapod amit vársz. Átverhet és küldhet féltéglát, de pont ugyanez van utánvét esetén is, hiszen csak fizetés után kapod meg a csomagod.
Ha biztosra akarsz menni olyan árut keress ami belátható távolságra van és tudsz találkozni az eladóval.
Vagy letesztelheted hogy pár nap múlva a környékén lesz dolgod és szeretnéd személyesen átvenni, ha készséggel belemegy akkor valószínű létezik a termék és átvehető, akkor talán előreutalás után se fogsz koppanni.
Erre írtam hogy keressen máshol nem kell tőlem venni :)
Ha kell a cucc lehet találkozni is. Én pl rugalmas vagyok ebben de ha az ország másik részében el a vevő akkor vagy utal vagy lemond rola.
Én nem fogok előre fizetni 3000ft utánvét díjat aztán akár 2hét is lehet mire a postás hozza ha meg nem veszi át a vevő akkor bukom a feladasi díjat plusz fizetek h visszakapjam a csomagot.
És mint írtam utánvéttel is lehet csalni semmi garancia.
hívd fel, abból kiderül, milyen ember, 5 perc beszélgetés után
ha utalod, annak nyoma van, ha nem érkezik csomag feljelenteted, ha többször csinálta, minősített csalásért eljárás indul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!