A paypal teljesen biztonságos? És ha csak pénzt akarok FOGADNI paypalról, jó a sima VISA electron kártya is?
Még nem tudok sokat róla,de nehéz elhinnem, h ennyire biztonságos legyen, hisz a rendszer elvileg már minden szükséges kódot, számot tud, h leemelhessen pénzt a számláról, hozzá tud férni, nem? (meg kell adni regisztrációnál)
Én is szeretnék csinálni egy paypal számlát, de nem szeretném, ha csak úgy tűnne el pénz a számlámról...
Csak nekem utalnának pénzt paypalon. Nekem OTP junior max kártyám van.
A paypaltol nem kell fosni, egyszeri 400 forint nak megfelelo dollár a regisztrációs díj ezért kapsz egy kódota bankszámládra amit visszaírva azonosítod a kárytát hogy ténylega tiéd!! Ezután ez az összeg jóváíródik a számládon, és semmi több levonás nem lesz!!
Ha penzt kuldenek neked a paypalon akkor azt elöször el kell fogadnod maskepp nem irodik rá... Aztán utánna automatikusan fogadja ugyanarrol a szamlarol..
Köszi a válaszokat!
Akkor be kell mennem az OTP-be csináltatni ilyen internetes számlát? És akkor annak a számlaszámát kell majd regelnem a paypalra?.(mert paypal-t mindenképp kérnek)
Nem kell, ha a OTP Direkt aktiválva van (Internetes szolgálattás akkor nem kell).
Vigyázz a pénzfogadással, 3,6%+90HUF tól megy asszem 5,x százalékig a levonás.
Szóval kapsz 100FT-ot abból 93ft-ot leadózol a paypalnak...
VISA electron kártyával nem lehet paypal-ed, mert csak a dombornyomott kártya jó arra. Nem tudom, milyen konstrukciókat kínál az OTP, de nem hiszem, hogy ennyire megérné neked fizetni az éves díjat, ami junior kártyánál általában nemigen van.
A paypal meg biztonságos, nyugodt szívvel használható.
OTP-be semmiképpen se menj, az a legszemetebb bank az országban!
Bármilyen bank bármilyen dombornyott kártyája jó a Paypalhez, csak dombornyomott legyen.
Már több bank is vezet ingyen bankszámlát, csináltathatsz egyet, aztán csak annyit tartasz rajta, ami éppen kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!