Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tudom telefonról bankolásk...

Nem tudom telefonról bankoláskor visszaigazolni az smsre érkező kódot, mert miután megnézem a belépési oldal már nem a jelszó mezőt mutatja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Telefonon a bank belépő oldalán vagyok, felhasználónevet, jelszót beírom és a kódot küldi sms-ben. Megnyitom az sms-t ugyan azon a készüléken. Amikor megjegyeztem a kódot megnyitom a bank oldalát. Ekkor már nem az a mező van ott ahová bekell írni a kódot, hanem az új kódot kér gomb. Tehát ahogy megnézem az sms-t nem az az oldal lesz ott amikor visszamegyek, ahová a kódot kell írni. Emiatt régóta csak asztali gépről tudok belépni a bankba, mert telefonról a fentiek miatt sose sikerül. Szeretnék már telefonról is belépni. Valaki elmondaná hogy kell?
2024. jan. 15. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne nyisd meg az sms-t, csak nézd meg az értesítési sávban a kódot.
2024. jan. 15. 12:13
 2/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"Telefonon a bank belépő oldalán vagyok"

Böngészővel vagy banki alkalmazással?

Sajnos (vagy nem), van ilyen működés, az Android rendszer csinálja, ha kevés a memória, amikor te "átmégy" egy másik alkalmazásba, azalatt az előző alkalmazást kinyomja a memóriából, így mire visszatérsz, befrissíti az oldalt.

Egy példa, írunk egy hozzászólást Gyakori Fuckin Oldalra.

Valami infóra rá akarunk keresni közben.

Mikor visszamegyünk, Gyakori Fuckin Oldalt frissíti és a félig megírt hozzászólás nyilván ment a levesbe.

Káromkodás.

2024. jan. 15. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Telefonon applikációt ajánlatos használni.
2024. jan. 15. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elsővel értek egyet! Ne nyisd meg az sms-t csak az értesítési sávban nézd le a kódot!
2024. jan. 15. 13:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Pontosan milyen módon nézzem meg az értesítési sávot anélkül, hogy elhagynám az oldalt? Ahhoz, hogy lássam az értesítési sávot elkell hagynom az aktuális oldalt. Tehát miközben a bank belépő oldalán vagyok nem töri meg az oldalt az sms érkezésekor felugró értesítő ablak.
2024. jan. 15. 13:19
 6/9 anonim ***** válasza:
fentről lehúzod a sávot
2024. jan. 15. 15:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam fentről lehúzni a sávot, de az a választóoldal jön le amin mobiladat, buetooth, internet csatlakozás, zseblámpa stb van.
2024. jan. 15. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor húzd tovább le/fel vagy jobbra/balra. Az sms-nek meg kéne jelenni az értesítések között.
2024. jan. 15. 20:09
 9/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Na ezért utálom ezt a módszert. Sok oka lehet. Az op. rendszer helymegtakarítás, memória felszabadítás miatt az app-ot bezárhatja, ezért van ez. Beállításoknál az akkumulátor vagy lehet az app-nál is be lehet állítani kivételként, hogy ez ne legyen. Vagy egyszerűen az akku optimalizálást kikapcsolni. Ha meg piszkálva lett pl. fejlesztő beállításoknál, akkor lehet csak egy app futhat egyszerre.
2024. jan. 16. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!