M.laura2004 kérdése:
Nem tudok belépni at originembe, visszaigazoló e-mailt sem kapok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy fél éve használtam utoljára akkor még minden teljesen rendben volt. Tegnap azonban amikor be szerettem volna jelentkezni, nem fogadta el a jelszavamat. Ezzel nem is lenne akkora probléma, de amikor visszaállító e-mailt akartam küldeni, az e-mail nem érkezett meg. A Sims 4 játékról lenne szó, majdnem az összes kiegészítővel, szóval nem kis értékről van szó. Írtam a Supportnak de nem válaszoltak és nem is szoktak, mert egyszer már fordultam feléjük, választ akkor sem kaptam. Ha valakinem van valami ötlete hogy ezt milyen módon tudom megoldani, írjon, mert elég fontos lenne.2018. dec. 6. 11:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!