Valaki aki ért hozzá segítene nekem hogy mégis hogy tud az iPhone tárhelyből felszabadulni 30 GB körül, ha nem töröltem semmit?
Pár hónappal ezelőtt annyira tele volt már a tárhely, hogy nem tudtam használni az appokat és a fotóim nem töltődtek be... 64 gb-ből 63,7 használatban volt...
utána töröltem amit lehetett és a fotoimra rá sem mertem nézni...
Most nem tudom elfogadni az iCloud új felhasználási feltételeit, ezért muszáj volt ránéznem az tárhelyre... 74 GB-ből CSAK 28 GB van felhasználva és újra betöltődött az összes fotóm.... hogy az Istenben lehetséges ez?
Közben csak annyi történt hogy frissítette magát a telom egyszer...
Felhívjam ezzel az Apple supportot?
Hívjad senki használható nem fogja felvenni és annyit fog mondani vidd szervizbe vagy küldd be! Isten ments.
Gyorsítótárhely(ez esetenként lehet 3-12gb és egyéb más rendszer szemét+ ami felhalmozódik -20gb, nem tudom mire használod tele volt vele a telefonod vagy felnyomott mindent képet videót a felhőbe.
2 az mit jelent?
Most pont azt írja ki hogy nem lehet végrehajtani a műveletet amikor el akarom fogadni az iCloud uj felhasználási feltételeit...
tehát elvileg most nincs lementve semmi...
engem a sírba fog vinni az iPhone egyszer az tuti
A törölt képek 30 nap után törlődnek a töröl elemek mappából. Talán ez lehet.
Pontosan milyen iPhone-ról van szó? Nem valami régebbi véletlenül?
Az egyéb kategóriájú adatok amiket látsz az iPhone tárhelye oldalon az változik, nem mindig ugyanannyi. Attól függ épp mit csinál a telefon. Ha frissítés van akkor az nagyon megugrik, mert letölti, kitömöríti a frissítést. Lehet hogy ebből törlődött valami ami miatt felszabadult a tárhely.
Hidd el hogy ha annyira bambula vagy hogy hagyod teljesen megtellni a telefont, akkor ő is azt gondolja rólad hogy "sírba visz ez az idióta felhasználó". Az hogy telepakolod minden marhasággal, nem a készülék hibája, hanem a tiéd.
Akartam normálisan válaszolni de az utolsó bekezdésed után felesleges.
Mellesleg *megtelni
Semmilyen marhasággal nem volt telepakolva baratom
A képek vittek a memóriát
iPhone x
Csak nem tudom ezt hogy magyarázza bárki, hogy frissítés előtt be van telve a memória és nem működik a telefon, majd frissítés után lemegy 28gb/64gb-te a tárhely úgy hogy nem töröltem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!