Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki aki ért hozzá segítene...

Valaki aki ért hozzá segítene nekem hogy mégis hogy tud az iPhone tárhelyből felszabadulni 30 GB körül, ha nem töröltem semmit?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ezelőtt annyira tele volt már a tárhely, hogy nem tudtam használni az appokat és a fotóim nem töltődtek be... 64 gb-ből 63,7 használatban volt...

utána töröltem amit lehetett és a fotoimra rá sem mertem nézni...

Most nem tudom elfogadni az iCloud új felhasználási feltételeit, ezért muszáj volt ránéznem az tárhelyre... 74 GB-ből CSAK 28 GB van felhasználva és újra betöltődött az összes fotóm.... hogy az Istenben lehetséges ez?

Közben csak annyi történt hogy frissítette magát a telom egyszer...

Felhívjam ezzel az Apple supportot?

jan. 21. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hívjad senki használható nem fogja felvenni és annyit fog mondani vidd szervizbe vagy küldd be! Isten ments.

Gyorsítótárhely(ez esetenként lehet 3-12gb és egyéb más rendszer szemét+ ami felhalmozódik -20gb, nem tudom mire használod tele volt vele a telefonod vagy felnyomott mindent képet videót a felhőbe.

jan. 21. 13:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Újraindításkor törlődtek az ideiglenes fájlok.
jan. 21. 14:15
 3/6 A kérdező kommentje:

2 az mit jelent?

Most pont azt írja ki hogy nem lehet végrehajtani a műveletet amikor el akarom fogadni az iCloud uj felhasználási feltételeit...

tehát elvileg most nincs lementve semmi...

engem a sírba fog vinni az iPhone egyszer az tuti

jan. 21. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:

A törölt képek 30 nap után törlődnek a töröl elemek mappából. Talán ez lehet.

Pontosan milyen iPhone-ról van szó? Nem valami régebbi véletlenül?

Az egyéb kategóriájú adatok amiket látsz az iPhone tárhelye oldalon az változik, nem mindig ugyanannyi. Attól függ épp mit csinál a telefon. Ha frissítés van akkor az nagyon megugrik, mert letölti, kitömöríti a frissítést. Lehet hogy ebből törlődött valami ami miatt felszabadult a tárhely.

Hidd el hogy ha annyira bambula vagy hogy hagyod teljesen megtellni a telefont, akkor ő is azt gondolja rólad hogy "sírba visz ez az idióta felhasználó". Az hogy telepakolod minden marhasággal, nem a készülék hibája, hanem a tiéd.

jan. 21. 22:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Akartam normálisan válaszolni de az utolsó bekezdésed után felesleges.

Mellesleg *megtelni

Semmilyen marhasággal nem volt telepakolva baratom

A képek vittek a memóriát

iPhone x

Csak nem tudom ezt hogy magyarázza bárki, hogy frissítés előtt be van telve a memória és nem működik a telefon, majd frissítés után lemegy 28gb/64gb-te a tárhely úgy hogy nem töröltem semmit.

jan. 22. 04:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Ott van az elsőben a felelet.
jan. 22. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!