Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg lehet oldani, hogy c-type...

Meg lehet oldani, hogy c-type 3.5mm jack aux kábel használata esetén használja a mikrofont a telefon?

Figyelt kérdés
Motorola G85 5G telefonhoz vettem egy c-típe kábelt, hogy az autóban aux-ról tudja zenét hallgatni. Viszont telefonhívásnál néma maradok, nem hallanak a vonal túlvégén. Meg lehet valahogy oldani, hogy használja a telefon a mikrofonját, mintha hagyományos 3.5mm aux kábelt használnák? Sajnos ezen a készüléken nincsen ilyen csatlakozó, csak c-type

#G85
jan. 16. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen kihuzod a telefont. Vagy telefonálsz vagy zenét hallgatsz.

[link]

Ezeken van mikrofon.

jan. 16. 12:44
 2/6 A kérdező kommentje:

1-es NEM igazán értetted a kérdést, ami így szól: Meg lehet oldani, hogy c-type 3.5mm jack aux kábel használata esetén használja a mikrofont a telefon?

Pont ez lenne a lényege, hogy a kábel kihúzása nélkül is tudjak telefonálni. az Bluetooth-tos kütyüt amit írtál, nekem nem opció. Használtam transmittert is, az is összeszedte a zajokat, nem hinném hogy amit ajánlottál kütyüt, annak sokkal jobb lenne a mikrofonja, arról nem is beszélve, hogy az is áramforrásról megy, töltögethetem azt is a kocsiba még pluszban, nem véletlen vettem c-type aux kébelt.Szóval ha nincs mód a mikrofon bekapcsolására sehogyan, nekem az is elég lett volna, ha azt írod. A kihúzás sem opció, mert pont ez lenne a lényeg, hogy kihangosítva halljam, de akkor megoldom máshogyan.

jan. 18. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát te nem értetted a választ, csak úgy lehet megoldani hogyha kihuzod ERGO adódik belőle hogy nem lehet másképpen.
jan. 18. 10:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Akkor olvasd már ezt a részletet újra.

"Meg lehet valahogy oldani, hogy használja a telefon a mikrofonját, mintha hagyományos 3.5mm aux kábelt használnák?"

ERGo, neked nem egyértelmű, hogy c-type használata közben szeretném telefonálásra használni a telefont ls így kihangosítani? Ha nincsen, oké, elfogadom, de hátha tud valaki rá valamilyen trükköt a beállításokban. Az nekem is eljutott, hogyha kihúzom, akkor tudok vele telefonálni, csak mondjuk autópályán semmit nem hallok belőle.

jan. 18. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
A bluetoothos adapter miért nem jó? Telefonálást folytathatod gond nélkül az autó hangrendszerén. Ajánlottam alternatív megoldást lehurrogtad.
jan. 18. 13:34
 6/6 A kérdező kommentje:

A kérdés ez volt.

"Meg lehet oldani, hogy c-type 3.5mm jack aux kábel használata esetén használja a mikrofont a telefon?"

Nem tudtál rá válaszolni. Ennyi

Valószínű hogyha internethozzáférésem van, akkor én is találok alternatív megoldásoka, amit még lehet hogy használok is (van egy régi Fm transmitterem) De én kíváncsi vagyok, hogy megoldható-e, amit kérdeztem? Magyarázzam még?

jan. 19. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!