Hogy létezhet,hogy az én előfizetői telefonszámomat,ami HASZNÁLATBAN van napi szinten,más is használja? Többi lent!
Figyelt kérdés
Kivolt kapcsolva a telóm,mama mondta hogy keresett,mondom nekem nem jelezte miután bekapcsoltam. Újból kikapcsoltam,hogy jön e smsm,bármi. KIKAPCSOLT ÁLLAPOTBAN volt a telóm,közbe mama hívott,nekem nyilván nem zenélt,de kicsöngött és egy férfi vette fel,mondván ezt benzinkúton vette ezt a sim kártyát,biztos félre üttük! Próba 3x más telókról,ugyan ez a helyzet. Aztán enyémet visszakapcsoltam és utánna már nekem csörgött,de továbbra sem jelezte,hogy kerestek volna kikapcsolt állapotban! Hogy lehetséges ez?aug. 26. 20:57
1/8 Ypszilon1980 válasza:
Szolgáltatóhoz bemész és kikapcsolt állapotban egy telóról felhívjátok azt a számot az ügyintéző előtt. Elképzelhető szövőévben egyszer ilyen eset főleg számhordozásnál lehet ilyen probléma.
2/8 anonim válasza:
Nem errol van szo, inkabb hivasatiranyitas el, amikor a szamod nem elerheto.
3/8 anonim válasza:
Szolgáltatóhoz bemész és ott megoldják.
4/8 Ypszilon1980 válasza:
És egy idegen, aki a számot benzinkúton vette, arra a számra ki irányítaná át?
5/8 anonim válasza:
4 Valszeg korabban is be volt allitva arra a szamra, amig nem volt kiadva, addig viszont nem tunt fel a kerdezonek. Lehet h o allitotta be random egyszer okorkodesbol, vagy ha orokolte vmelyik rokonatol a szamot, akkor meg a korabbi tulaj allitotta be.
6/8 anonim válasza:
Azt megnézheted a beállításokban, hogy aktív e a hívásátirányítás és milyen számra.
7/8 A kérdező kommentje:
Hívásátirányítás volt,amit nem én állítottam be! Nekem nem is jelezte a beállításokban. Az ügyintézőnek a gépben viszont mutatta. Soha nem állítottam be ilyesmit,ez volt a furcsa. Törölte a random számot, mostmár kikapcsolt állapotban jelzi,hogy nem elérhető,de sms értesítőt továbbra sem küld,hiába lett beállítva.
aug. 27. 06:42
8/8 anonim válasza:
"sms értesítőt továbbra sem küld,hiába lett beállítva"
Azt amugy nekem sem kuld. Az ugyfelszolgalaton meg kamuztak, hogy be van allitva, mennie kell, csak en vagyok a hulye. Wzek szerint nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!