Hol tudnám ellenőrizni, hogy IMEI szám alapján tiltott egy telefon?
Mi az a "jóhirű üzlet"? Szerintem még a jogszabályok is úgy írják elő hogy csak megadott idejük van a javításra, én már rájuk boritottam volna az asztalt.
Nem biztos hogy tiltott, nekem volt egy samsungom ami tiltva volt és nem tudtad kártyával használni. Hogyha a pin kódot elfogadja a telefon akkor tényleg lehet alaplap hibás. Én amiatt aggodnék hogy 2 hónapja náluk a telefon.
#3 Ez nem feltétlenül igaz, nekem is volt olyan telefonom, ami gondolt egyet és átment csak segélyhívás módba, majd újraindítás után működött pár órát, így tiltva nem lehetett. Ez szoftveres hiba volt, mert úgy lett kibuherálva belőle a hálózati zár, aztán egy idő után mindenképpen a saját hálózatára akart felmenni, ami nyilván nem ment, így beállt csak segélyhívás módba.
Hasonló módon az IMEI számot is át lehet ütni, tehát ha tiltott lenne nem lenne szükség alaplap cserére, csak rootolásra. Ez nem tiltott, hanem elromlott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!