Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell kikapcsolni az...

Hogy kell kikapcsolni az okostelefont?

Figyelt kérdés
Hiába nyomom hosszan a bekapcsológombot, csak valami bixbys fasság jön fel.
jan. 14. 17:15
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Teljesen felesleges említeni, csak kifogásokat keresnek, hogy miért nem tudtak válaszolni.

jan. 15. 07:10
 32/40 Szirty ***** válasza:
69%

"Teljesen felesleges említeni"

Akkor lenne teljesen fölösleges említeni ha a világ összes okostelefonja egyforma lenne és egyformán is működne.

De nem így van, az is eltér hogy hogyan lehet kikapcsolni. Egyiket így, a másikat úgy.

Ha megkérdezed hány órakor indul a vonat, fontos megemlíteni a kérdésben melyik és honnan hova.

Ép ésszel ezt a tényt valószínűleg be lehet látni. Próbálkozz vele te is!

jan. 15. 08:42
 33/40 A kérdező kommentje:

Szerinted az, hogy alapértelmezetten a bixby jön fel nem elég a kérdés megválaszolásához? Talán többféleképpen kell átállítani azokat a telefonokat, ahol alapértelmezetten a bixby jön fel?

jan. 15. 11:36
 34/40 anonim ***** válasza:
25%
Pont elég infó a bixby jelenléte, csak szirtisas nyíg a szokásos baromságaival, ha már felslegesen ugat bele a kérdésbe.
jan. 15. 12:33
 35/40 Szirty ***** válasza:
52%

"Szerinted az, hogy alapértelmezetten a bixby jön fel nem elég a kérdés megválaszolásához?"

Nem. Mi az a bixbY? Honnan jön fel?

Normálisan leírt kérdéssel normálisabb választ is kaphattál volna.

Vagy keressek rá mi az a bixby?

Nem feltétlenül fektetek több energiát a válaszba mint te a kérdésbe.

Főleg ha ilyen tahó módon viselkedsz.

Kérjek elnézést? Ja nem! :)

jan. 15. 14:15
 36/40 Szirty ***** válasza:

"csak szirtisas nyíg"

...a kerítés mögül halk ugatást hallok...

Szeretnél valamit közölni?

jan. 15. 14:16
 37/40 anonim ***** válasza:
De eltértek a válaszírók az adott kérdéstől. Igy nem is csoda hanem a kérdésre válaszólnak. Az tény hogy mindegyik telefont máskép kell ki kapcsolni! És az is tény, hogy ma már nem adnak ki paír alapú részletes tájékoztatót. De még interneten is sok esetben nehéz fel lelni. Én például iPhonoe-os vagyok. Egy iPhone 16-om van amin IOS 18 fut. Az iphonehoz nem adtak részletes tájékoztatót. De az IOS funkcióiról van fent infó / tájékoztató az apple oldalán. iPhone ki kapcsolása: Jobb oldali gomb és a bal oldali hang le vagy hang fel gomb együttes hosszan tató megnyomására elő jön egy menü. És ott az elő jövő menüben van legfelül egy csúszka hogy ki kapcsolás. És ezt a csuszkát kell balról jobbra át húzni, és akkor ki kapcsol az iPhone. De ez az iPhone. Gondolom a kérdező is valami ilyessmire akart eredetileg rá kérdezni.
jan. 15. 14:25
 38/40 anonim ***** válasza:

"Szeretnél valamit közölni?"

Közöltem is, nem csak szerettem volna.

"De még interneten is sok esetben nehéz fel lelni"

Semmi nehézség nincs benne.

jan. 15. 14:27
 39/40 Szirty ***** válasza:

"Közöltem is, nem csak szerettem volna."

Nem hallottam.

jan. 15. 14:31
 40/40 anonim ***** válasza:
Akkor kapcsold be a tts funckiót.
jan. 15. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!