Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell kikapcsolni az...

Hogy kell kikapcsolni az okostelefont?

Figyelt kérdés
Hiába nyomom hosszan a bekapcsológombot, csak valami bixbys fasság jön fel.
jan. 14. 17:15
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Csak infóként írtam/kérdeztem, hogy az működik-e rajta.

"Az összes, amelyiken bixby van."

Az bizony végtelenül szomorú, véleményem szerint az egy hatalmas negatív megoldás 'felhasználóbarát' szemlével.

jan. 14. 18:17
 22/40 anonim ***** válasza:
Nem kötelező samsungot venni, és át is lehet állítani bármire. Semmi negatív nincs ebben.
jan. 14. 18:19
 23/40 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem lehetett ezt értelmesen megoldani, mint más gyártók? Xiaomi-n is a G.Asszisztens jön be, de ~3mp nyomvatartás után bejön a kikapcs menü.
jan. 14. 18:24
 24/40 anonim ***** válasza:
A konfigurálhatónál nincs értelmesebb. Ráadásul a kínai kacatok és az értelem két, egymással ellentétes kifejezés.
jan. 14. 18:26
 25/40 anonim ***** válasza:
0%
Ha én hosszan meg nyomom a ki kapcsoló gombot, akkor nekem a SIRI jön be! És meg kérdi tőlem hogy mit akarok! Egy iPhone 16 tulajdos.
jan. 14. 18:46
 26/40 Szirty ***** válasza:
40%

"Végre valaki nem a levegőbe beszél"

Já! Ez Sámsung?

Nah ez elmosódott a kérdésben....

Te hova is beszélsz?

jan. 14. 19:06
 27/40 anonim ***** válasza:

"Nah ez elmosódott a kérdésben...."

Nem mosódott el.

jan. 14. 19:08
 28/40 anonim ***** válasza:
0%

"A konfigurálhatónál nincs értelmesebb."

Ennek senki nem gondolta az ellentétét. Szimplán ezt az alap beállítást nem értem abszolút.

"Ráadásul a kínai kacatok és az értelem két, egymással ellentétes kifejezés."

Akármelyik életszituációban választok inkább egy Xiaomi csúcsmobilt egy Samsung-gal szemben.

Miért? Preferencia. Attól még nem szarozom le a Samsungot, vagy akármelyik más gyártót.

jan. 14. 19:08
 29/40 anonim ***** válasza:

ha be írtad volna a kėrdésbe hogy samsung telefonrol ėrdeklödsz egyszerübb lett volna .

nekem pl samsung watch van anál pl le kell huzni az értesitö såvot felül és ott van a kikapcsolo rész ,ha gombot nyomom meg hosszan akkor csak samsung bigxi jön be .

jan. 15. 05:54
 30/40 Szirty ***** válasza:
52%

"Nem mosódott el."

Jah. Úgy látom egy szóval sem említette a kérdező milyen telefon.

Csak azt hogy "okos".

Nem mosódott el. Benne sem volt.

jan. 15. 06:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!