Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A kérdésem a következő lenne...

A kérdésem a következő lenne hozzátok,Xiaomi Redmi Note 8-pro okostelefonon hogyan tudom kikapcsolni az ébresztőt?

Figyelt kérdés

Mindent próbáltam,videók alapján,beállítások,óra,nagyon "el van rejtve",az,hogy hol kell kikapcsolni?

Ott az ikonja a kezdőképernyőn,de semmi megoldást nem találtam...

Újraindítást,kikapcsolást is próbáltam,mégis ott a kis ébresztőóra ikon.

Köszi szépen mindenkinek a segítségét.

#beállítás #okostelefon #Ébresztőóra kikapcsolása
aug. 30. 02:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A kék kapcsolókkal lehet-ki-bekapcsolni egy ébresztést. De hát ez olyan egyszerű, hogy nem is nagyon értem a kérdést. Vagy az a baj, hogy a felső sávban ott a kis óra ikon?

https://www.youtube.com/watch?v=CpdOFbdi314

aug. 30. 02:30
 2/6 A kérdező kommentje:

1. Ment az 5 pipa,ugyanígy próbálkoztam,köszi a videót,írok majd visszajelzést,hogy sikerült-e.

Vagy az a baj, hogy a felső sávban ott a kis óra ikon? (Nem zavar,elfér,csak azt nem értem,hogy került oda,sose használtam az ébresztő funkcióját.

Majd elkínlódok vele.

aug. 30. 03:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a kék kapcsolókat,de ugyanaz van,máskor volt már ilyen,akkor valahogy rájöttem,most semmi...
aug. 30. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Töröld az Óra alkalmazás adatait.
aug. 30. 11:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi 4.próbálom.
aug. 30. 12:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen,sikerült.
aug. 30. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!