Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Motorola jó telefonokat gyárt?

A Motorola jó telefonokat gyárt?

Figyelt kérdés
Van jövője a márkának hosszútávon?
jan. 11. 23:33
1 2
 1/11 Mad Max2 ***** válasza:
75%

a Lenovo cég gyártja a Motorola telefonokat már egy ideje

Nekem Motorola telóm van... Eddig még jó:)

Szerintem ár/érték arányban jók a Motorola telefonok.

jan. 12. 07:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Milyen Motorola telód van?
jan. 12. 07:17
 3/11 Mad Max2 ***** válasza:
52%

Motorola Moto G34 5G, 8GB RAM, 128 GB tárhely Snapdragon 695 5G processzor

63 ezer forintért vettem fél éve. Olcsó és szuper gyors, nekem bőven elég

jan. 12. 07:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Miért nem olyan népszerű ez a márka már? Mint régen.
jan. 12. 08:29
 5/11 Mad Max2 ***** válasza:
75%

A Motorola egy ősrégi amerikai cég

Anno még a nem okos telefonok piacán jelen volt.

Okostelefonokat nem gyártottak, pár éve megvette a Motorola nevet a Lenovo és elkezdte gyártani az okostelefonokat Motorola néven.

Mivel a piac nagyon telitett, a soo kinai telefongyártó miatt, igy nehéz "feltörni"

De szerintem a Motorola jobb a legtöbb kinai telefonnál, csak nem költöttek marketingre, a Huawei, xiaomi stb... kapott a Kinai államtól egy valagnyi támogatást, igy gyorsan be tudtak törni a piacra.

A Motorola mögött a Lenovo van(az is kinai) ami amugy eléggé elismert gyártó. Tehát a telefonjaik is jók, csak nincs agyon marketingelve!

jan. 12. 08:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Jövőben van esély hogy befutott márka lesz,és felèrnek a top gyártókhoz?
jan. 12. 09:02
 7/11 Mad Max2 ***** válasza:
52%
Ki tudja mi lesz a "jövőben" ?:)
jan. 12. 09:09
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
3-as Az egy nagyon fapados telefon, nem tudom hogy téged mi evett ide és miért istenited a motorolákat a Motorola pontosan ugyan olyan kínai cég mint a Xiaomi vagy a Huawei, semmivel sem különb, azt sem sikerült kifejtened miért "jobb a legtöbb kínai telefonnál". A redmi note 13 66ezer forintért minden szempontból jobb telefon. A redmiben 2x akkora tárhely, erősebb chip, gyorsabb töltés, nagyobb felbontású amoled kijelző, sokkal jobb főkamera, széleslátó kamera, több szoftver frissités, UFS tárhely, ip54, infraport, gyorsabb ram, OTG, újabb bluetooth verzió. Persze aki azt sem tudja mi fele ezeknek a dolgoknak annak eladnak bármilyen szemetet mert azt hiszi hogy ettől jobb lesz a többi kínai telefonos prolinál.
jan. 13. 23:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Jókat igen.
jan. 14. 09:03
 10/11 anonim ***** válasza:

A Lenovo ugyanazt csinálta a Motorola névvel, mint a Thinkpad névvel.

Anno ugye megvették az IBM hardver részlegét és IBM Thinkpad helyett lett Lenovo Thinkpad. A Motorola mobil ágazatával ugyanez lett.

De mindkettő jó minőségű, szóval nyugodtan lehet venni.

jan. 14. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!