Ennyire veszik az ívelt kijelzős telefonokat? A Motorola nagyon nyomatja őket
És sajnos már nem csak az edge sorozat, hanem a többiben is kezdik az íveltet gyártani. A legtöbben tokkot rakunk rá, tokkal pedig fölösleges az ível lekerekített képernyő, ha így haladnak a következő telefonom nem Motorola lesz..
Szerintem indiában van a nagy kereslet a Motorola telefonokra. legalábbis náluk látni mindig a legtöbbet
az a lényeg, hogy más legyen, mint korábban, akkor az agyát eldobja tőle mindenki...
nézd meg a lakásfelújítós műsorokat is: ha eredetileg világosak voltak a falak, tuti, hogy sötétre festik, ha sötétek voltak, akkor világosra, stb.
Azthittem mar mint monitornal olyan ivelt
lekerekitett sarkok szerintem jobbak is
igazabol embernek egy ovalis kijelzo lenne a termeszetes mint a retro futurisztikus elkepzelesekben
"Ennyire veszik az ívelt kijelzős telefonokat? "
Nem tudom. Ennyire veszik? Nagyon durva? Ezt már nem lehet leplezni? Már te sem bírtad ki szó nélkül? Emellett már nem lehet elmenni? Botrányos? Hoogy mik vannak?
Valaha bármikor felvetődött a lekerekített szélű kijelző, soha nem találtam rá racionális magyarázatot hogy miért legyen nekem olyanom, és még mindig változatlan a helyzet.
Nyilván van aki lát benne fantáziát, az meg csak vegye nyugodtan, de nem tudom hogy mi az benne, ami egyáltalán csak gondolkodásra késztetne a témában, nemhogy még kérdést írjak ki róla hajnal 3-kor.
Engem zavar hogy az egyik kedvenc telefon márkám csak ilyen telefonokat gyárt már szinte
A galaxy s24 ultra nál jól tették hogy nem ívelt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!