Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy modellek közül...

Samsung Galaxy modellek közül melyik a legerősebb ,legjobb középkategóriás készülék? különösen az A sorozatban

Figyelt kérdés
Én a Samsung Galaxy A52s 5G-re gondoltam meg talán a Samsung Galaxy A54 5G, de döntsétek el ti, hogy melyik a legjobb.
tegnap 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az A sorozat plafonja egy ideje az 5-ös, ami most a 6. generációnál tart, azaz az A55. Régen volt A80 is.
tegnap 15:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Szóval az A55 a legjobb most? Úgy mindenileg?
tegnap 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, én is A55 veszek jövőhónapban. De elvileg jön az A56 is március körül.
tegnap 15:42
 4/6 anonim válasza:
Nekem A52 2964 2 és szerintem is erős telo!
tegnap 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Samsung telefonok típusaiban a betűjelzés utáni első szám a szérián belüli kategóriát jelöli (minél nagyobb szám, annál jobb, magasabb kategóriás telefon), a második szám pedig annak generációját. Nekem még volt Galaxy A70 telefonom, sőt, a Galaxy A80 volt akkor az A-széria csúcsa: erős hardver, de amúgy egy átgondolatlanul összecsapott konstrukció volt, a reális árnál jóval drágábban, nem is készült belőle több generáció.

A Galaxy A72 még “stabilan” kapható volt mindenhol, az A73 viszont már hivatalosan nem került az európai piacra, legfeljebb szürkeimportból volt kapható nálunk is, ez volt az utolsó, végül a Samsung bejelentette az A7-es széria végét. Azóta az A5-ös széria a középkategória csúcsa, abból is jelenleg az A55-nél járunk, annál jobbat/újabbat ne keress az A-szériából a mostani piacon!

Az A52-ből volt sima 4G-s és 5G-s verzió is. Utóbbiban Snapdragon 750G processzor volt, abban az időben ez volt az egyik legerősebb processzor a középkategóriában, a Samsung mellett több másik gyártó is ilyet használt a telefonjaiban, annyi megrendelés volt belőle, hogy a Qualcomm nem győzte gyártani, így 2021 nyarán hiánycikk lett. A Samsung visszalépést nem akart, ezért inkább a mégerősebb Snapdragon 778G processzorra váltott. Mindenben ugyanaz a telefon, csak másik processzorral, így megkülönböztetésként került utána a kis “s”-betű (A52s). A maga korában az egyik legnépszerűbb középkategóriás telefon volt, én is szemeztem vele, de végül átmeneti anyagi gondok miatt nem tudtam megvenni. Viszont tartom, hogy máig a legjobbak egyike, mivel minden fontosat tud, és Snapdragon processzor van benne, ami a legjobb technológia Androidos telefonokban, jobb mint a Samsung saját Exynos gyártmánya! De persze az se rossz, és az A55 manapság nem véletlenül az egyik legnépszerűbb telefon 160 ezer Ft-ig.

tegnap 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Pont egy galaxy A52s-ről írok. Szerintem nagyon jó kis telefon. Nem rég vettem használtan. Még mindig jönnek rá frissítések. Szuper telefon. Ezután egy A55-öt veszek!
tegnap 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!