Melyik középkategóriás telefont vegyem szerintetek ezek közül?
Fő szempont a fotózás /videózás, igazából mindennapi dolgokra használnám. Nézegetek teszteket, fórumokat de már teljesen összezavarodtam.
Samsung Galaxy A55 5g
Motorola Edge 40 neo
Xiaomi Redmi note 13 pro
Honor Magic 6 lite
Honor 90 5g
Samsung Galaxy S23 FE
Ha valakinek van érdemi tanácsa, tapasztalata, nagyon köszönöm!
Moto-t kizártnak tartom, hogy szoftveresen felvegye bármelyik naggyal a versenyt...
Ebben a listában az S23FE egyértelműen, annyiért nem kapsz jobb telefont.
Motom van, tapasztalatból írtam, 12 GB ból 2-t használ a rendszer, 10 GB full szabad mindig, Én is meglepődtem, de valóban jól teljesít játék téren is.
Earth Revival, PS2/Vita emu is, stb szépen fut.
Teljesítmény/Ár érték arányban nem találsz jobbat.
Megnézed, pl az árukeresőn, összehasonlítod őket, és kiderül melyik éri meg legjobban. (A Moto)
Redmi: reklámkupac/kanyarban sem olyan jó kamera, Samsung jó, de mindig drágább mint a többi, úgyis H kevesebbet tud, mert Samsung.
Köszi szépen!
4-es, a Motorola fotós videós teljesítményével is meg vagy elégedve?
Itt sokmindent megtalálsz róla.
Persze, meg vagyok vele elégedve.
De hozzáteszem, hogy ritkán fotózom telefonon, viszont eddig nem volt vele gond este sem.
A Redmi 200 megapixele, hogyismondjam', igazából 12 az :D
Legalábbis élőben jobb képet lehet csinálni vele kevesebb Megapixellel.
(De , mondom , az egy reklámkupac, ingyen kellene adni, annyi reklám van benne, pl beállításokban, fájlkezelőben, mindenhol, fél memóriát lezabálja a rendszer.
A Mediamarktban ki is tudod próbálni mindegyiket általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!