Van értelme lecserélni egy 4 éves telefont, ha nincs semmi baja? Hány évente cserélitek a telefonokat?
Én pl mostanában válok meg a szintén 2020 óta használt mi 9T Pro telómtól. Akksit még cseréltem nyáron, azzal jól jártam, 93-95%-os, jó akksit vettem aliról.
Az egy dolog, hogy amúgy még jó, korabeli csúcs SoC van benne. De 2021 óta nem látott frissítést a gyári rendszer. Kamerából meg szeretnék végre előrelépni. Mai telók már tudnak OIS stabilizált videókat, végre tudok majd váltani kamerák közt videó kózben, jól teljesítenek sötétben, 3-5x korrekt, stabilizált zoom... ezekért cserélek elsősorban.
A lyukas kijelző az pl rohadtul nem hiányzik, de ez van..
Szia!
Én Kb. 3 évente cseréltem a középkategóriás telefonjaimat. 2013-ban kaptam az első okostelefonomat ajándékba (Galaxy S3 volt), az abban az időben nagyon vagánynak számított. Használtan kaptam.
Majd 2016-ban váltottam Galaxy J5-re. Ennek a 16 gigája kicsit kevésnek bizonyult, így 2 év múlva, 2018 nyarán cseréltem Huawei P20 Litera. Ez volt akkor az álom telefonom. Nagyon szerettem, de sajnos már nem nagyon bírta 2021 végére az akkumulátora, meg már jövögettek ki olyan telefonok is, amik érdekeltek engem. Majd 2021 őszén cseréltem egy Xiaomi Mi 11 Lite-ra, ami egy óriási hibának minősült. Ez volt az első olyan telefonom, amit a saját pénzemből vettem. Még abban az évben eladtam, és vettem egy az akkori időben nagyon megérős készüléknek számító Galaxy A52S 5G készüléket. Ezt használtam tavaly nyárig. A telefon most édesanyámnál van, mivel tavaly nyárra végleg megadta magát az általa 6 évig nyúzott IPhone 7. Anyukám nem szeretett volna költeni sokat telefonra, ezért arra a döntésre jutottam, hogy én odaadom neki az A52-eset, nehogy véletlenül vegyen magának egy A13-at és társait, magamnak pedig vettem egy Galaxy S24 Ultrát. Imádom ezt a telefont, és az elkövetkezendő 4-5 évben bízom abban, hogy nem kell cserélni, és remekül kiszolgál a mindennapokban.
Így ha neked megfelel a jelenlegi készüléked, akkor ne cseréld. Minek? Ráérsz majd akkor, ha már nem lesz jó. Mondom, anyám az IPhonet 6 évig nyúzta. Nyúzta volna tovább is, de már rossz volt nézni, hogy 10 perc alatt 100-ról 0-ra merült.
én 4 ėvig használtam telefonom de csak azėrt nem tovább mert kinöttem az appok nem frissültek mår stb
lecseréltem egy motorola one visionra sajna 2 év után muszáj volt cserélni le ejtetem telefont a betonra azt betört a kijelzöje és tönkre ment ,vetem egy Nokia x10 1 ėv mulva lecserėltem nem lehetet hallani másik felet ha felhivtam valakit illetve mås aproságok.
2023 karácsonyára kaptam motorola g84 ezt telefont imádom ő marad amig ki nem növöm az meg nem most lesz .
Nekem jelenleg egy Iphone xs max tesz szolgálatot. Idén lesz 6 éves. Én csak is akkor cserélek telefont, ha annak a szoftveres támogatása megszűnt.
Nézegettem a most megjelent 16 pro max-ot, de nem látom még értelmét.
Én megvárom a 17-es szériát.
Az, hogy neked megfelel e még egy 4 éves telefon, neked kell tudni.
Ha van rá tehetséged és tetszenek az ujabb telefonok, akkor cseréld. Ha megvagy vele elégedve, kiszolgál nincsennek apró nyűgei akkor ne cseréld.
Én az elmúlt 5 évben minden hónapban félretettem 10 ezer forintot, ami csak telefonra lett félre téve. Így ha váltanom kell, nem fog gondot okozni egy cseppet sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!