Samsung A40 esetében mit jelent ha töltés helyett a kijelzőn csak egy karikában egy villám jelenik meg?
Figyelt kérdés
Mit jelent ez pontosan? Akku csere megoldja vajon?jan. 3. 07:54
11/13 A kérdező kommentje:
Értem! Gondolom akkor ez valami olyasmi lehet, hogy az akksi túl van merülve, vagy csak azt, hogy egyáltalán nem vesz fel töltést. Ez végül is jó lenne, mert akkor, ha rendelek hozzá egy újat, akkor az valszeg meg fogja oldani a dolgot. A cserét megpróbálom magamnak megcsinálni. Van már itthon pár tabletünk, amikben ki tudtam cserélni én is az akkut, és azok azóta is jól működnek. Ennek meg most mindegy, akár a rátöltéssel is próbálkozhatnék, mert nagy kárt már nem tudok rajta csinálni, de ha már itt lesz az új akku, akkor inkább egyszerűen beleteszem majd azt. ...már ha sikerül. Köszi! Most úgy érzem/megerősítettétek bennem, hogy az akksicsere megoldja a gondomat, 5k-t meg megér egy próba. Na majd visszajelzek, ha nem felejtem el! :)
jan. 4. 19:11
12/13 anonim válasza:
Fura ez a fordított logika.
Ingyen szétkaphatod és rátölthetsz.
És kiderül, hogy van-e értelme az akkut rendelni.
Úgyis szét kell szedni.
13/13 A kérdező kommentje:
Az a logika benne, hogy egyszer akarom csak szétszedni, meg rögtön össze is rakni, mert 3 gyerek mellett nehéz lenne megoldani, hogy szétszedve tároljam az eszközt, amíg majd újra lesz időm foglalkozni vele. :) A másik, hogy rátöltést még sosem csináltam, az akksicsere meg már többször is összejött. Plusz feltételezem, már azért merülhetett túl, mert elég régi a teló. 2019-es, így nem csodálkozom rajta, hogy a telep már döglődik. Lehet, hogy rátöltéssel egy darabig még valóban lehetne használni, de az is lehet, hogy pár nap múlva újra szedhetném szét kicserélni. Értékelem azért a jó szándékod! :)
jan. 4. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!