Samsung A40 esetében mit jelent ha töltés helyett a kijelzőn csak egy karikában egy villám jelenik meg?
Szuper a link! Hasznos, köszönöm, de sajnos nem erről szólt a kérdésem.
Próbálom másképp. Talán egy kép segít. Ez mit jelent pontosan/hivatalosan?
Ezen a fórumon azt írják, hogy akkor fordul ilyen elő, ha huzamosabb ideig nem volt használva az eszköz és az akksi "túlmerül". Ezért vagyok rá kíváncsi, hogy pontosan mit akar ezzel jelezni a készülék. Megérett az akksicserére, vagy általános töltési áramköri hiba, esetleg akkumulátor regenerálása folyik éppen ilyenkor és tényleg csak huzamosabb ideig kell a töltőn hagyni? Egy fórumon találtam olyan "megoldást", hogy bekapcs gomb és hangerő + egyszerre nyomva úgy, hogy közben a töltőn van a készülék. Ezzel a módszerrel valóban elindul, de csak az andriod menübe jutok, ahol meg tudom csinálni pl. a factory resetet, de ezután sem indul el a készülék töltése. Volt egy olyan fórum is, ahol azt olvastam, hogy töltés közben bekapcs gomb és hangerő - egyszerre nyomva. Ez is működik, de fogalmam sincs mit csinálok ilyenkor. A készülékről így eltűnik a karika meg a villám egy pár másodpercre, és mintha újraindulna, de így sem lép tovább a töltésre.
"esetleg akkumulátor regenerálása folyik éppen ilyenkor és tényleg csak huzamosabb ideig kell a töltőn hagyni?"
Nem regenerál.
"Nem tudok rátölteni. Azaz két napja töltőn van már. "
Nem úgy. Ez nem rád vonatkozik, hanem olyanra, aki ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!