Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung A40 esetében mit...

Samsung A40 esetében mit jelent ha töltés helyett a kijelzőn csak egy karikában egy villám jelenik meg?

Figyelt kérdés
Mit jelent ez pontosan? Akku csere megoldja vajon?
tegnapelőtt 07:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
tegnapelőtt 08:05
 2/13 A kérdező kommentje:

Szuper a link! Hasznos, köszönöm, de sajnos nem erről szólt a kérdésem.

Próbálom másképp. Talán egy kép segít. Ez mit jelent pontosan/hivatalosan?

[link]

Ezen a fórumon azt írják, hogy akkor fordul ilyen elő, ha huzamosabb ideig nem volt használva az eszköz és az akksi "túlmerül". Ezért vagyok rá kíváncsi, hogy pontosan mit akar ezzel jelezni a készülék. Megérett az akksicserére, vagy általános töltési áramköri hiba, esetleg akkumulátor regenerálása folyik éppen ilyenkor és tényleg csak huzamosabb ideig kell a töltőn hagyni? Egy fórumon találtam olyan "megoldást", hogy bekapcs gomb és hangerő + egyszerre nyomva úgy, hogy közben a töltőn van a készülék. Ezzel a módszerrel valóban elindul, de csak az andriod menübe jutok, ahol meg tudom csinálni pl. a factory resetet, de ezután sem indul el a készülék töltése. Volt egy olyan fórum is, ahol azt olvastam, hogy töltés közben bekapcs gomb és hangerő - egyszerre nyomva. Ez is működik, de fogalmam sincs mit csinálok ilyenkor. A készülékről így eltűnik a karika meg a villám egy pár másodpercre, és mintha újraindulna, de így sem lép tovább a töltésre.

tegnapelőtt 09:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tölt, csak olyan alacsony a feszültség, hogy egyelőre nem tud/akar bekapcsolni. Kerülni kell a készülék lemerítését, ha erről volt szó, jobb kb. 20-30% fölött tartani.
tegnapelőtt 09:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Bocs, csak most olvastam végig (rossz szokás), mindenképpen érdemes várni akár pár órát. Nekem olyan is volt, hogy valamiről már lemondtam (akkor is sokáig töltőn volt), eltettem, aztán pár hónap után elővettem, hogy hátha mégis, és tényleg, feltöltötte.
tegnapelőtt 09:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem mélymerült a francba az egész. Más eszközöknél is van ilyen, ebben az állapotban nem igazán szeretnek visszakapcsolni. Hagyd a töltőn 1-2 órára, addig ne bántsad. Ha akkor sem megy, akkor lehet nagyobb a baj.
tegnapelőtt 09:47
 6/13 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy a pár órán már túl vagyok. Egész este töltőn volt, de nincs változás. Most áttettem egy másik töltőre és folytatom. Egyebet úgysem tudok tenni. Egyébként a gyerkőc telefonja és leginkább csak játszott rajta. Nem tudom mit csinált vele, de könnyen lehet, hogy valóban lemerítette fullra és úgy tette be a fiókba, aztán pár hét után meg már nem töltődik neki. Régi telefon, de annyit még rászánnék, hogy vennék hozzá egy akksit és megpróbálnám kicserélni. A bajom az, hogy nem tudom, hogy ez tényleg megoldja-e a dolgot. Elvileg 4-4,5 ezerért lehetne venni hozzá másik akkut, aztán vagy sikerül vagy nem. Jó lenne azért tudni mit jelent pontosan ez az ábra. Ha valami általános töltési áramköri hiba, akkor nem biztos, hogy egy akksi csere megoldja...
tegnapelőtt 10:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy rá kell tölteni az akkura, vagy cserélni.
tegnap 18:39
 8/13 anonim ***** válasza:

"esetleg akkumulátor regenerálása folyik éppen ilyenkor és tényleg csak huzamosabb ideig kell a töltőn hagyni?"

Nem regenerál.

tegnap 18:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok rátölteni. Azaz két napja töltőn van már. Ezalatt több vezetéket és töltőt is próbáltam már, de nincs változás. Kérdés, hogy vajon ha megrendelem az akksit, akkor vajon megoldom-e vele...
tegnap 18:43
 10/13 anonim ***** válasza:

"Nem tudok rátölteni. Azaz két napja töltőn van már. "

Nem úgy. Ez nem rád vonatkozik, hanem olyanra, aki ért hozzá.

tegnap 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!