Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A54 8GB 130.000...

Samsung Galaxy A54 8GB 130.000 forintért jó vétel?

Figyelt kérdés
[link]
dec. 29. 14:33
 1/9 anonim válasza:
Nem
dec. 29. 14:55
 2/9 A kérdező kommentje:
#1, miértnem? Mi a jó vétel szerinted ezen az áron?
dec. 29. 14:58
 3/9 anonim válasza:
0%
Ezen? Inkább ettől olcsóbban iPhone se 2020 vagy se2022 ha van. Galaxy A semmiképp. Nem bír ki két évet. Ott van a nevében A54. A, mint alapmodell.
dec. 29. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:

151 ezer az A55 a Samsung hivatalos webshopjában. Én akkor már inkább kiadnám rá ezt a plusz árat és venném azt.

"Nem bír ki két évet. Ott van a nevében A54. A, mint alapmodell."

Hidd el, hogy az a telefon 2 év múlva még mindig telefon lesz, egy SE 2020 vagy 2022 meg már most is inkább egy szükségtelefon. Rossz kamera, nagyon szűkös RAM és alap háttértár, roppant sz..r üzemidő, nevetséges kamera és kijelző, borzasztóan nagy kávák a képernyő körül, ráadásul a 2020-as lassan már kukázva is lesz, a hangszórói szintén borzasztó rosszak az A54-hez képest. Nem tudom semmi indokot felhozni ezek mellett lassan 2025-ben.

dec. 29. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Na jó, isten igazából az A54 sem rossz vétel még most sem, olyan nagyon túl sok alternatívája nincs árban, főleg ha olyat keresnél, aminél értelmezhető szervízháttér és szoftvertámogatás van.

Redmi Note 13 Pro+ esetleg. Jó lenne még a Poco, Nothing Phone vagy valamelyik Motorola is vélhetően, de ezeknek nagyon nincs hazai képviselete szerintem, szoftveres supportban pedig tuti a Samsung mögött vannak.

dec. 29. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:

"Ezen? Inkább ettől olcsóbban iPhone se 2020 vagy se2022 ha van. Galaxy A semmiképp. Nem bír ki két évet. Ott van a nevében A54. A, mint alapmodell."

Ennyi hülyeséget leírni, még olvasni is fáj....

dec. 29. 15:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Az a gond, ennél többet már nem nagyon tudok/akarok kiadni telefonért. Eredetileg is ilyen 100-110 körül néztem.

Redmi Note 13 Pro is képben volt, de elriasztott a rengeteg reklám meg adatgyűjtéssel kapcsolatos negatív híresztelés. A többi meg pont hogy a hiányos képviselet és szerviz miatt felejtős. Ezért gondoltam erre a telefonra.

dec. 29. 15:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát figyu, akkor az A54 még teljesen jó telefon lesz évekig. Méretben is talán egy hajszálnyival kisebb mint a mai tepsik többsége. Hajrá!

(Én most karácsonyra vettem apámnak egy A55-öt, anyámnak meg tavaly egy A54-et, igazából hétköznapi használatban nincs különbség köztük, még külsőre is csak azért lehet őket megkülönböztetni, mert az 55 egy paraszthajszálnyival nagyobb.)

dec. 29. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Motorola Moto G54 Power 5G 256GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon

77 890 Ft

dec. 29. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!