Jelenleg Vodafone-os vagyok! És a telefonom most még azt írja ki hogy Vodafone HU. Mikor lesz a telefonomon ONE.hu felírat a Vodafone HU helyett? Mint ismert a Vodafone-ból ONE lesz 2025 január 1.-től. És a DIGI-ből is ONE lesz, szintén 2025 január 1.-től.
#6 Nekem volt SIM-em, ami évekig a Pannon nevet írta ki pedig már rég Telenor volt.
jan. 1. 08:30
12/23 Szirty válasza:
"Az adótorony nevét írja ki"
Az adótornyok nevét?
Mindnek ugyanaz a neve? :-o
jan. 1. 08:59
13/23 anonim válasza:
#10 Az is csak az adótoronytól kapott információt tudja kiírni.
#11 Mert nem állították át hosszú ideig. De a Westel már vagy húsz éve megszűnt, így én azt a sztorit nem hiszem el. Vagy akkor nevezze meg a helyszínt és meglátjuk igaz-e. Biztos hogy rajta lesz a cellavadász térképen.
jan. 1. 10:04
14/23 anonim válasza:
#13 "Mert nem állították át hosszú ideig"
Másoknak telenort írt ;)
jan. 1. 10:11
15/23 anonim válasza:
Jól van fiaim, akkor pontozzatok le. Ez a megoldás. Én itt befejeztem.
jan. 1. 10:19
16/23 A kérdező kommentje:
Körülbelül egy negyedórája, azaz délután fél egy magaságában frissült a szolgálati ki írás a telefonomon. Most már ONE HU-t ír ki!
jan. 1. 12:45
17/23 anonim válasza:
A régi telefonok NEM a toronytól kapott nevet írják ki, hanem vagy a SIM kártyán levő adatból, vagy a készülék által tárolt nevet mutatja.
Egy Siemens A35 a mai napig Westel-t fog kiírni, Telekomos SIM kártyával, Telekomos torony mellett.
Yettelre pedig H-Pannon GSM-et.
jan. 1. 15:31
18/23 anonim válasza:
Na, jó. Új év van. Megnyugodtam. Még egyszer, utoljára: A mobiltelefon a toronytól kapott információt írja ki! Szerinted amikor átmész külföldre és barangolsz, akkor a SIM kártya kicserélődik a telefonban? Vagy mint most is, "One HU" lett a hálózat neve, szerinted valaki jött az éjjel során és átcserélte a SIM kártyákat a telefonokban? Az a baj, hogy infrastukturát sem ismeritek hogyan működnek a mobilhálózatok, de okoskodtok, hogy nem a torony mondja meg. Hát a nagy lóf. nem! Hacsak manuálisan át nem állítod magadnak a telefonban, hogy mit jelezzen ki!
jan. 1. 16:22
19/23 anonim válasza:
Westel-t nem fog kiírni, mert megszűnt az az operátor!!! Nincs ilyen, hogy Westel! Tessék ezt tudomásol venni.
jan. 1. 16:23
20/23 anonim válasza:
Esztergomban egy Sony Ericsson T290i a következő hálózatokat találja:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!