Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mikor fogja a telefonom ki...

Mikor fogja a telefonom ki írni azt hogy ONE.hu?

Figyelt kérdés
Jelenleg Vodafone-os vagyok! És a telefonom most még azt írja ki hogy Vodafone HU. Mikor lesz a telefonomon ONE.hu felírat a Vodafone HU helyett? Mint ismert a Vodafone-ból ONE lesz 2025 január 1.-től. És a DIGI-ből is ONE lesz, szintén 2025 január 1.-től.

dec. 31. 16:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
#6 Nekem volt SIM-em, ami évekig a Pannon nevet írta ki pedig már rég Telenor volt.
jan. 1. 08:30
 12/23 Szirty ***** válasza:

"Az adótorony nevét írja ki"

Az adótornyok nevét?

Mindnek ugyanaz a neve? :-o

jan. 1. 08:59
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

#10 Az is csak az adótoronytól kapott információt tudja kiírni.

#11 Mert nem állították át hosszú ideig. De a Westel már vagy húsz éve megszűnt, így én azt a sztorit nem hiszem el. Vagy akkor nevezze meg a helyszínt és meglátjuk igaz-e. Biztos hogy rajta lesz a cellavadász térképen.

jan. 1. 10:04
 14/23 anonim ***** válasza:

#13 "Mert nem állították át hosszú ideig"

Másoknak telenort írt ;)

jan. 1. 10:11
 15/23 anonim ***** válasza:
24%
Jól van fiaim, akkor pontozzatok le. Ez a megoldás. Én itt befejeztem.
jan. 1. 10:19
 16/23 A kérdező kommentje:
Körülbelül egy negyedórája, azaz délután fél egy magaságában frissült a szolgálati ki írás a telefonomon. Most már ONE HU-t ír ki!
jan. 1. 12:45
 17/23 anonim ***** válasza:
90%

A régi telefonok NEM a toronytól kapott nevet írják ki, hanem vagy a SIM kártyán levő adatból, vagy a készülék által tárolt nevet mutatja.

Egy Siemens A35 a mai napig Westel-t fog kiírni, Telekomos SIM kártyával, Telekomos torony mellett.

Yettelre pedig H-Pannon GSM-et.

jan. 1. 15:31
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Na, jó. Új év van. Megnyugodtam. Még egyszer, utoljára: A mobiltelefon a toronytól kapott információt írja ki! Szerinted amikor átmész külföldre és barangolsz, akkor a SIM kártya kicserélődik a telefonban? Vagy mint most is, "One HU" lett a hálózat neve, szerinted valaki jött az éjjel során és átcserélte a SIM kártyákat a telefonokban? Az a baj, hogy infrastukturát sem ismeritek hogyan működnek a mobilhálózatok, de okoskodtok, hogy nem a torony mondja meg. Hát a nagy lóf. nem! Hacsak manuálisan át nem állítod magadnak a telefonban, hogy mit jelezzen ki!
jan. 1. 16:22
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Westel-t nem fog kiírni, mert megszűnt az az operátor!!! Nincs ilyen, hogy Westel! Tessék ezt tudomásol venni.
jan. 1. 16:23
 20/23 anonim ***** válasza:
83%

Esztergomban egy Sony Ericsson T290i a következő hálózatokat találja:

-Vodafone HU

-H PANNON

-T-Mobile H

-Orange SK

-Eurotel SK (2006-ban megszűnt!)

-SK 06

jan. 2. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!