Telefonon facebook-on csoportban, hogy kell névtelenül írni?
Facebook-on felvettek egy csoportba, ahol szívesen válaszolnak válóperes ügyekben. Privát, jelentkeztem és bevettek, tagja vagyok a csoportnak. Elég sokan kérdeznek úgy, hogy név nélküli tag-ként jelennek meg. Én is szeretnék egy bejegyzést írni, de nem tudom, hogy hol kell megkeresni azt a beállítást, hogy név nélkül jelenjek meg.
Ezt hogy kell csinálni?
Bejegyzés írásánál van egy lehetőség, hogy rá kattints, hogy bejegyzés név nélkül.
Először csak az admin látja és hagyja jóvá a posztot, amihez név nélkül tudsz majd hozzászólni.
Illetve, ha a bejegyzés írásánál neked nincs ott az opció, akkor lehet te nem tudsz név nélkül írni.
Logika nincs benne, nekem is jól jött volna már a névtelen bejegyzés, de valamiért egyik csoportban sem tudok, ahol ez amúgy be van állítva mint opció. Szóval lehet, hogy ezért nem találod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!