Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon márkák megbízha...

Mindentudó99 kérdése:

Melyik telefon márkák megbízhatóak?

Figyelt kérdés
dec. 31. 13:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"#5 Tellne drágábbra is de egyszerűen nem szánnék rá többet."

Figyu, akkor én viszont a te érdekedben ajánlom, hogy szánj rá még 20-30-40 ezret. Hogy miért? Biztos te is ismersz ezeregy terméket, amiből nem éri meg olcsót venni, mert hiába funkcionál, egy kis pénzért sokkal jobb ár/érték arányút kapsz.

100 ezer forintért már lehet használható telefont venni, de azért figyelni kell az akciókat és kompromisszumokat kötögetni. Ez tipikusan az az árszint, ahol némi pluszért egy kategóriával feljebb tudsz ugrani, és nem alsópolcos telefont venni, hanem egy középkategóriásat. Jobb lesz a kijelzője, jobb lesz a hangszórója, erősebb a hardvere, jobb a kamerája, stb. Itt is a középkategóriában van a legnagyobb teljesítmény és árharc a vásárlókért.

dec. 31. 15:35
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
8# ignoráns idióta vagy, pixel 6 széria ahogy volt egy hulladék tele szoftveres hibákkal és szar akksival, az iphone se 2020/22, 12 mini, marék szart sem ért. a samsungnak meg a hulladék 1 első generációs hajtogatos telefonjai, 2021-es fapados a szériás telefonok, de mondhatnám bármelyik hulladák exynos vagy snapdragonnal felszerelt modelt is...
dec. 31. 15:46
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

Nagyon szép, amikor valaki nekiáll idiótázni. Nem velem vitatkoztál, de:

"pixel 6 széria ahogy volt egy hulladék"

Nem ismerem az egész termékpalettát, de a 6a egy kiváló ár/érték arányú készülék volt és a mai napig kap frissítéseket.

"az iphone se 2020/22"

Ezeket a telefonokat én sem ajánlottam volna senkinek, de ezek nem rosszul sikerültek, hiszen nem is volt cél, hogy ezek top modellek legyenek, sőt szerintem ezeket eleve céges flottákba szánták. Ezek egy ezeréves telefon továbbélései, némileg frissített hardverrel, Applehez mérten olcsón.

"12 mini, marék szart sem ért"

A mai napig egyedülálló telefon az utódjával együtt. Igaz, hogy a 13 Mini jobban sikerült, de a 12 Minit nagyon-nagyon távolról sem nevezném sz..rnak. Inkább üzemidő gondok voltak vele, ha sokat használtad, egyébként meg mi baja volt? (Mondjuk szerintem aki eleve ennyire kicsike telefont keres, az nem is simogatná egész nap a kijelzőjét, de a franc tudja.)

dec. 31. 15:52
 14/21 anonim ***** válasza:
egy Motorola g84 vagy g85 . vagy google telefonjai .samsung is jó.
dec. 31. 16:19
 15/21 anonim ***** válasza:

Értelmezd már a kommentem légy oly szíves. Pofám leszakad, hogy minimális szövegértési készséggel sem rendelkező "emberek" fröcsögnek itt.

Segítek:

[link]

[link]

[link]

És a legfontosabb:

[link]

dec. 31. 16:19
 16/21 A kérdező kommentje:
Esetleg vélemény a Honor tekefonokról?
dec. 31. 20:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem jónak tűnik a honor, én huawei után honor 200at szeretnék majd venni
jan. 1. 00:01
 18/21 anonim ***** válasza:
44%
Motorola telefonokat nézd meg.
jan. 1. 06:27
 19/21 anonim ***** válasza:
37%
Miért lett lepontozva a Motorola?
jan. 1. 15:25
 20/21 A kérdező kommentje:
Motorola g72 lett
tegnap 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!