Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon márkák megbízha...

Mindentudó99 kérdése:

Melyik telefon márkák megbízhatóak?

Figyelt kérdés
dec. 31. 13:55
1 2
 1/19 Mad Max2 ***** válasza:
39%
Milyen értelemben megbízható?
dec. 31. 14:17
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
Mivel az EU azért elég durván szabályozza a dolgokat, nagyjából bármelyik, amit itthon hivatalosan kapni.
dec. 31. 14:30
 3/19 A kérdező kommentje:
Kellene vennem egyet durván max 100 ezerig. Xaomival pl már megjártam egyszer. Ezért kerdezem melyik marka ajánlott
dec. 31. 14:35
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Ha fontos a support is, akkor Apple, Samsung!
dec. 31. 14:38
 5/19 anonim ***** válasza:
72%

4-es vagyok….bocsánat nem olvadtam a keretedet. Amikor még nekem is szűkös volt én is megjártam a Xiaomival minőség terén, végül az lett a legdrágább telóm napra lebontva.

Ha kicsit hozzá tudnál tenni, akkor Galaxy A55, ha nem, akkor A35.

dec. 31. 14:46
 6/19 anonim ***** válasza:
14%
A Xaomival nekem semmi baom, de én is inkább a Samut javaslom. Huaweit semmiképp.
dec. 31. 14:51
 7/19 anonim ***** válasza:
56%
Ez a "Márka megbízhatóság" egy ordatlan hülyeség, valakik még mindig azt hajtogatják hogy a sony milyen szar mert 15 éve volt egy sony telefonjuk aki szétment egy év után (akkor minden telefon szar volt) Meg az ellentéte aki 15 év után is egy szar márkánál van leragadva annak ellenére hogy jelentősen romlott minőségben például a motorola. Volt már rá példa nem egyszer hogy a samsung, google de még az apple is szar telefon csinált.
dec. 31. 14:54
 8/19 anonim ***** válasza:
57%

"Volt már rá példa nem egyszer hogy a samsung, google de még az apple is szar telefon csinált."

Dehogy volt, ezek a legjobbak. Ja amúgy az iPhonet rosszul tartod, a Galaxy Note 7 meg mint kiderült, a moszad miatt öngyulladt. A Tensor G4 meg abszolút kompetetív SoC.

dec. 31. 15:01
 9/19 A kérdező kommentje:
#5 Tellne drágábbra is de egyszerűen nem szánnék rá többet.
dec. 31. 15:28
 10/19 A kérdező kommentje:
Megnézem amiket ajánlottál.
dec. 31. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!