Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egyszerű "csak telefon"-t...

Egyszerű "csak telefon"-t szeretnék venni (20-as, v. független). Az alábbi márkák közül melyik a megbízhatóbb: Navon, Archos, Estar?

Figyelt kérdés
Ezeknek a márkáknak vannak a legolcsóbb készülékei..(olcsót szeretnék)
2018. okt. 25. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Még mindig te vagy az, aki 10E Ft körüli összegért akar telefont venni?

Már belinkeltem korábban egy használt BB-t, ami alá NEM lehet menni. A felsorolt márkák egyike sem megbízható.

2018. okt. 25. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Olcsó nem mindig a legjobb.

Ha talász esetleg nokia 3310-est akkor azt válaszd.

Ha mindenkép újat és olcsót akarsz akkor esetleg:

[link]

Ilyesmi van az auchanban amit vettem.Soha nem hallotam még róla kb fél éve van meg.

Amit tud azt tud. Nem érdemes ledobni,szétesik :)

Nokia 3310 azt dobálhatod😉

2018. okt. 25. 15:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi!! -#1 - nek: Nem én vagyok az akire gondolsz - én csak egy mezei legalapabb 20 -as kártyával használható (de új - hogy az akkuja néhány évig jó legyen) - telót szeretnék venni.
2018. okt. 25. 18:06
 4/10 A kérdező kommentje:
mit jelent a dual? (2 kártyát lehet bele egyszerre?
2018. okt. 25. 18:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Azért szeretnék olcsót, mert csak telcsizni kéne - semmi extra. S ha már így lenne - miért legyen drága?

4 éve vettem egy 30 - assal működő Samsungot 3000 - ért (Médiamarktban)(mert az kellett - most is azt használom, aksija is bírja még). na, ilyen lenne jó, csak most 20-as kártyával működő.

2018. okt. 25. 18:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Bocsi kérdező, csak bezavart az, ha valaki Navon-al jön.

Lényegében mennyit szánsz egy telefonra és mire használod?

Zenehallgatás is benne legyen? FM rádió is?

2018. okt. 25. 18:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Mint írtam is - csak tel .-ra használnám (bnőm 20-ason ingyen tudna hívni). Navonnal azért jöttem, mert besétáltam a Media Marktba, és ez a 3 márka volt a legolcsóbb. Ha csak telcsizésre kell, miért legyen drága (de azért legyen minél megbízhatóbb....
2018. okt. 26. 00:43
 8/10 anonim ***** válasza:
De kérdező - még mindig érdekelne, mennyi a maximum keret egy telefonra. Amúgy a Nokia 101 is ilyen, ha csak telefonálásra szeretnéd használni.
2018. okt. 26. 07:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Ezzel nem úgy vagyok, hogy szánok rá egy x max összeget, hanem a lehetőségeken belül az olcsóbbak közül - de azért néhány évig használható legyen...
2018. okt. 26. 16:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor iPhone XS max 500 GB.

Megfelelő?

2018. okt. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!