Melyik telefon lenne jó nekem (Microsoft Lumia 640 XL LTE vagy Archos 55 Platinum vagy más)?
Segítsetek! Aki jobban otthon van a témában (talán csak olyan van).
Igazából nem tudok dönteni 2 telefon közt: Microsoft Lumia 640 XL LTE s egy számomra ismeretlen márka közt, s már jó ideje gondolkodom (Archos 55 Platinum DualSim okostelefon - 8GB). Amire szükségem van: 2 kártyás legyen, ne legyen nagyon kicsi, rádió/zene, jó minőségű kép/videó, tudjam olvasni, amit a suliba adnak (word/pdf/képek/esetleg ppt/internetes oldalak felkeresése), facebook, ímélek.
Jelenleg egy nem okos Nokiám (5230) van 2010 óta, volt azóta egy androidos Samsungom, 4 hónapig bírta, ami valóban minden fájlt olvasott, kényelmes is volt, viszont kidobtam az árát+a javíttatásokat az ablakon, s a menüje... Folyton baj volt a szoftverrel, visszatettem a 2010-ben vásárolt ütött-kopott jól működő Nokiámba.
Nekem nem kell 4ezer app, működjön az a néhány, ami kell.
Nem ragaszkodom ezekhez, de 35-36E-ig gondolkodom.
Ötlet/vélemény/érv-ellenérv/egyéb/más telefon?
Köszönöm.
Ez ezért a pénzért szinte tökéletes. Van ilyen a családba, innen az eu raktárból.
Hát, nagyon szép, de messze van a 35-36-tól a 48E. Ott találtam egy másikat, de nem értem, nem bővíthető (mire elég2gb)? Kezeli a fenti fájlokat?:
Akkor talán ez jobb lenne neked. Én is kinából hozattam és semmi baj nem volt vele.
Bár nem néztem meg mindet de biztos van EU raktárból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!