Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tud a Microsoft Lumia 640...

Mit tud a Microsoft Lumia 640 XL LTE? Ismeritek?

Figyelt kérdés

Nem értem rendesen, hogy lehet-e velük pdf-et, word-ot, ppt-t stb... olvasni , vagy mit is pontosan(ezekben kapjuk a suliban az anyagot, s a telefoncsere is aktuális). Találtam a neten, hogy fizetni kell érte, de miért? Mármint a telefonért egyértelmű, de hogy tudjak rajta ilyesmit olvasni :o

Az LTE mire való, szükséges nekem vajon?

Köszi.

2016. nov. 24. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:

LTE a 3g mobilnet után jön sebességben, kb. semmi értelme, mivel csak a nagyobb városokban van lefedettség. Vidéken gyér, van ahol még így is csak a hsdpa jön csak be, nem hogy még a 3g.

Office-t egy évig ingyen lehet használni a telefon vásárlása után. Elvileg van pdf olvasó a store-ban de a többiben nem vagyok biztos.

Ez a gondom nekem is, ilyen telefont akarok venni de értelmes alternatíva az bezzeg nincs rá. Azért ennyi az ára... Jelenleg tudnék venni valami 38e-ért függetlenül gyári garival, 5.7"-os kijelzős telefont ilyen kamerával hol adnak ennyiért androidba? Min. kétszer ennyi, pl. az LG G3

Okostelefon akar lenni de egy zártrendszerű appmentes mobilról van szó, mint régen volt a Bada, vagy a Symbian. Még tán Symbian-ra is több alternatív alkalmazás volt.

2016. nov. 24. 15:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet vele ezeket olvasni ingyen.
2016. nov. 27. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!