Melyiket vennétek, ha csak eközül a két telefon közül választhatnátok?
Eközül a két telefon közül van lehetőségem választani. Nem tudok dönteni, ti melyiket választanátok?
1. iPhone 12 Pro Max 81%-os akkuval vagy,
2. iPhone 13 88%-os akkuval?
Melyiket válasszam 2 évre?
Nem választanék iphone-t.
Nekem olyan, mint az automata autó.
A maradék eszemet is elvenné, annyira le van butítva.
Iphonera ha van pénzed, jobb telefonra is lenne. Nekem is közel 600 ezres androidom van, fényévekkel erősebb minden téren mint a legújabb iphone.
Szerintem az lenne "tulokság" ha vennék ugyanennyiért egy almát amit anyám 100 ezres Samuja is lenyom. (Mondjuk az a vicc hogy pl a képernyő szó szerint megegyezne, mivel jópár éve a Samsung kijelzőit használja az Apple)
De persze, ne hallgass arra akinek ez a szakmája, kár is volt feltenni a kérdést, te úgyis jobban tudod mindenkinél.
Akkor kapsz egy olyan választ amilyet olvasni szeretnél, csak hogy ne legyek lepontozva:
Hallod tesó, azt vegyed amelyik rajabb és jobban lehet vele csajozni meg haveroknak menőzni.
Az Iphone olyan mint egy tömeggyártott márkás cipő, ami kb kínai boltos minőség, csak 10x annyiért. Nem az a hülye aki vesz egy olcsó kínait ("játszós" cipőnek) vagy egy drága Tisza cipőt, hanem egy drága olyan márkást ami annyit ér mint egy kínai, csak mert megteheti.
Hardveresen messze gyengébb az alma, az ios a jól optimalizáltság miatt kompenzál sokat (bár az android is jól optimalizált, csak annak millió hardveren kell egyformán mennie, almából meg pár darab van csak) de pl a rengeteg reklám miatt ilyen magas az ára főleg, meg a saját rendszer miatt.
Azért veszel telefont mert erős, vagy azért mert jók a reklámjai (és nyilván belekalkulálják az árába), ezen gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!