Ti ha választhatnátok, melyik Nokia Lumia telefont vennétek meg?
Figyelt kérdés
Csak Lumiát írjatok.2015. ápr. 19. 23:03
1/6 anonim válasza:
Nyilván a legjobbat, ha nem számítana a pénz. Ha mondasz egy árat, amennyit szánnál rá, akkor könnyebb lesz segíteni neked.
3/6 tibusz0211 válasza:
Elmúlt héten vettem 640-et, 42.000 Ft-ért. Tökéletesen elégedett vagyok vele.
1GB RAM,
Snapdragon 400,
5" HD kijelző,
Gorilla Glass 3
Ezért a pénzért ajándék volt :)
4/6 anonim válasza:
Ha fotózni is szeretnél, 1020-ast vegyél.
Azt nyűvöm már majdnem egy éve, de mostanában nem kellett elővenni a fényképező gépemet, csak az övcsatomról előkapom a telót. Nagyon elégedett vagyok vele. Mondjuk nem olcsó, ennyi pénzért lehet is jó!
5/6 anonim válasza:
Lumia 830, nkm olyan van és nagyon jó, + szeptemberi kiadás :)
Igazából tök olyan mint a 930, csak a kistesója hardverileg, mert külsöleg, egy icipicit nagyobb.
6/6 anonim válasza:
Én pl nem akartam csúcsra törni, de a belépő szinteknél viszont többet, jobbat szerettem volna. Így alakult aztán, hogy egy 735 boldog tulaja vagyok. Nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!