Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti ha választhatnátok, melyik...

Ti ha választhatnátok, melyik Nokia Lumia telefont vennétek meg?

Figyelt kérdés
Csak Lumiát írjatok.

2015. ápr. 19. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyilván a legjobbat, ha nem számítana a pénz. Ha mondasz egy árat, amennyit szánnál rá, akkor könnyebb lesz segíteni neked.
2015. ápr. 19. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
1520
2015. ápr. 19. 23:22
 3/6 tibusz0211 ***** válasza:

Elmúlt héten vettem 640-et, 42.000 Ft-ért. Tökéletesen elégedett vagyok vele.

1GB RAM,

Snapdragon 400,

5" HD kijelző,

Gorilla Glass 3

Ezért a pénzért ajándék volt :)

2015. ápr. 20. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha fotózni is szeretnél, 1020-ast vegyél.

Azt nyűvöm már majdnem egy éve, de mostanában nem kellett elővenni a fényképező gépemet, csak az övcsatomról előkapom a telót. Nagyon elégedett vagyok vele. Mondjuk nem olcsó, ennyi pénzért lehet is jó!

2015. ápr. 20. 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Lumia 830, nkm olyan van és nagyon jó, + szeptemberi kiadás :)

Igazából tök olyan mint a 930, csak a kistesója hardverileg, mert külsöleg, egy icipicit nagyobb.

2015. ápr. 21. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Én pl nem akartam csúcsra törni, de a belépő szinteknél viszont többet, jobbat szerettem volna. Így alakult aztán, hogy egy 735 boldog tulaja vagyok. Nem bántam meg.
2015. ápr. 23. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!