Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Világ életemben Androidot...

Világ életemben Androidot használtam, jó lesz nekem az iPhone?

Figyelt kérdés
Holnap muszáj egy új telefont vennem, mert a régi tönkrement. Viszont világ életemben Androidot használtam, Google drive előfizetésem van, fotóim mindig Google photosban voltak. Ráadásul Xiaomi smartwatchom van (ezt tudom nélkülözni). Nagy trauma lenne iPhonera váltanom 15 év Android után?

dec. 26. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
iOS-on “csomó dolog logikusabb” ? 🤔 Én nem úgy vettem észre, pont hogy inkább fordítva!
dec. 27. 14:54
 12/14 anonim ***** válasza:
3-asnak! "Meg sokkal több macera van az iphonokkal." Ez egyáltalán nem igaz! Ne állíts hamisat! Vagy olyat ami egyáltalán nem igaz! 2014-2017 között Windows Phone-os voltam Nokiákkal. Majd 2017-ben vettem az első androidos telefont ami egy Huawei 10 plus-os telefon volt. Majd 2021 novemberében vettem az első iPhoneomat ami egy iPhone 13 mini volt. Most egy iPhone 16-om van. És egyáltalán semmi maceraa, és semmi különleges nincs benne az iPhoneban. Inkább az ami különleges hogy túl árazott! Fele annyiból is ki jön egy androidos, hasonló tudású telefon. Itt inkább (iPhone) a marketinget kell meg fizetni!
dec. 28. 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is van azért némi tapasztalatom mindkettővel, és szerintem a #3-asnak totál igaza van, tényleg macerásabb!
dec. 28. 18:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Mindenki nyugodjon le, iPhone 16ot vettem, közben becsuktam a szemem, amikor fizettem. Eddig jó, minden Google cucc fut rajta gond nélkül, CArplay hibátlan, gyorsabb. Egyelőre szuper. Kicsit drága, de a MacBook is megérte az árát.
dec. 28. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!