Világ életemben Androidot használtam, jó lesz nekem az iPhone?
Embere válogatja, ezt így egyértelműen megmondani nem lehet!
Húgom és sógorom 10 éve még Androidosok voltak, aztán iPhone-ra váltottak, és olyan jó nekik az iOS, hogy már soha nem is váltanának vissza (legalábbis elsődlegesnek abszolút nem, sógorom csupán másodlagos telefonnak használja a promóción nyert Androidost).
Én is Androidos vagyok alapból, de mióta az előző telefonom tönkrement, azóta kölcsönbe anyám régebbi iPhone-ját használom, és nekem meg nem jött be annyira az iOS, Androidon sokkal több dolgot tudtam csinálni, nekem kész megváltás lesz újra az Android, ha végre veszek egy új telefont.
Menj be Media Marktba vagy Euronicsba, a kiállított iPhone-ok közül nyomkodd meg a kiszemelt modellt, mennyire jönne be, és dönts az alapján!
Az ilyen hót koki ősember ungabunba emberek akik csak tiktotok pörgetnek telefonon esküdöznek hogy mennyivel jobb az Iphone mint az Android.
Szerintem ez csak ilyen cope, mert még sem mondhatja a tökfej hogy szar ez az iphone és nem tetszik neki, ha már két havi fizetését ott hagyta érte, vagy kihozta áruhitelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!