Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Világ életemben Androidot...

Világ életemben Androidot használtam, jó lesz nekem az iPhone?

Figyelt kérdés
Holnap muszáj egy új telefont vennem, mert a régi tönkrement. Viszont világ életemben Androidot használtam, Google drive előfizetésem van, fotóim mindig Google photosban voltak. Ráadásul Xiaomi smartwatchom van (ezt tudom nélkülözni). Nagy trauma lenne iPhonera váltanom 15 év Android után?

tegnap 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Jobb lesz ha veszel egyet meglátod. 12 évig androidos voltam
tegnap 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A google cuccok mind mennek iPhoneonon. Ezzel nem lesz gondod.
tegnap 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Én semmiképp nem tenném. Márcsak azért sem mert egy iphone áráért sokkal több tudást és innovációt kapsz egy androidos modell esetében. Meg sokkal több macera van az iphonokkal. Én 1x használtam de messze nem olyan jó mint ahogy istenítik.
tegnap 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem volt kölcsönbe iphone, nagyon utáltam, képtelen voltam megszokni. laptopból viszont soha többet mást, csakis apple!
tegnap 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Embere válogatja, ezt így egyértelműen megmondani nem lehet!

Húgom és sógorom 10 éve még Androidosok voltak, aztán iPhone-ra váltottak, és olyan jó nekik az iOS, hogy már soha nem is váltanának vissza (legalábbis elsődlegesnek abszolút nem, sógorom csupán másodlagos telefonnak használja a promóción nyert Androidost).

Én is Androidos vagyok alapból, de mióta az előző telefonom tönkrement, azóta kölcsönbe anyám régebbi iPhone-ját használom, és nekem meg nem jött be annyira az iOS, Androidon sokkal több dolgot tudtam csinálni, nekem kész megváltás lesz újra az Android, ha végre veszek egy új telefont.

Menj be Media Marktba vagy Euronicsba, a kiállított iPhone-ok közül nyomkodd meg a kiszemelt modellt, mennyire jönne be, és dönts az alapján!

tegnap 20:29
 6/9 anonim válasza:
67%
Ez embertől függ. Világéletemben androidot használtam, azt szoktam meg, munkahelyemen kaptam egy iOSt (olyan munkám volt amihez kellett) hát rüheltem... Párom hasonlóan járt, ő megszerette a kapott iphone-t.
tegnap 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Az ilyen hót koki ősember ungabunba emberek akik csak tiktotok pörgetnek telefonon esküdöznek hogy mennyivel jobb az Iphone mint az Android.

Szerintem ez csak ilyen cope, mert még sem mondhatja a tökfej hogy szar ez az iphone és nem tetszik neki, ha már két havi fizetését ott hagyta érte, vagy kihozta áruhitelre.

tegnap 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Életem egyik legrosszabb döbtése volt kipróbálni az Apple cuccokat. Jó sok tanuló pénzbe került
ma 06:01
 9/9 anonim válasza:
Ha iPhone-t veszel akkor kell egy kis idő hogy megszokd
ma 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!