Az akkumulátor csere mennyire tudja helyrehozni az aksi problémáját?
iPhone 15 pro max
Kicsivel több, mint egy éves telefon es 87%-on van jelenleg az akkumulátor. Szeptemberben (idén) még 92% és most évvégére meg 87%….Ez teljesen nem normális és nem töltetem túl a telefont, éjjelre sosem hagyom bent és napi 1x töltöm csak. Nem értem mi ez a borzalmas akkumulátor szint és úgy vagyok vele, hogy nem érdekel mennyibe kerül, de komolyan megfontolok egy cserét.
Ez mennyire oldaná meg a problémát? Szinte biztos vagyok, hogy hibás az enyém, mert ez nagyon fura.
Az akkumulátor élettartama százalék nem egy pontos adat, hanem egy becslés. Ha nem érzel semmit változást ne cseréld le.
Egyébként meg azt csinálsz amit akarsz, de a kérdésed így hangzik "ha a hibát megjavítom a hiba elmúlik?"
Jelen esetben hiba sincs!
Mennyit használtad a telefon?
A napi töltés a hány % volt?
Ciklusszám mennyi?
"Az akkumulátor csere mennyire tudja helyrehozni az aksi problémáját?"
Szó szerint értelmezve teljesen helyrehozza.
"Ez teljesen nem normális és nem töltetem túl a telefont"
Csak te is hülyére veszed a mérnököket, akik betervezték a kötelező, túltöltés ellen duplán védő elektronikát.
1. védelem a telefonban lévő töltésszabályzó.
2. védelmi lépcső az akkuba épített BMS-elektronika, ha az 1. meghibásodna.
Mindennek tetejébe, ha soha nem nyomod tele az akkut, a rendszer soha nem tudja bemérni a maximális kapacitás, köszönjük MSE.
"Kicsivel több, mint egy éves telefon es 87%-on van jelenleg az akkumulátor. "
Az mobilom kb. 4 éves, és kurvára nem érdekel, hogy hány százalékon van, amíg működik. Töltöm amikor eszembe jut. Egyébként kiváló az üzemidő, 2 napot kibír, ha kell.
Én minden Telefonomat használom ha lemerül feltöltöm ,ja és 100 % veszem le , nem nézegetem hogy hány töltési ciklus Van benne .
Van egy 7 éves tabletem még mindig a gyári akku Van benne pedig napi használatban van filmnézésre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!