Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sorbanállás közben láttam...

Sorbanállás közben láttam meg, h. valaki az okosórájával fizetett. Nem tudtam, hogy már ezt is tudják! Ajánlanátok olyan NFC képes okosórát, ami kis fogyasztású (sokáig bírja)?

Figyelt kérdés

Lényegében csak erre használnám, semmi másra. (bár lehet, hogy manapság már nincs is nagyon az okosóráknak más alkalmazási területük)

Úgyhogy az NFC mellett csak az kell, hogy nyugalmi helyzetben, kikapcsolt kijelzővel sokáig bírja. Viszont annyira duci és nehéz azért ne legyen, nem akarnék túl férfiasnak tűnni benne.

tegnap 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Már OKOS GYŰRŰKKEL is lehet!
tegnap 15:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Amin mégis hogy a viharba állítom be a bankfiókom, hitelesítéseim, hogyan regisztrálom rá a kártyámat, stb-stb... ???

Sőt, elképzelni nem tudom, hogy akárcsak egy nagyobb gyűrű hogy lehetne fizikailag NFC-re képes, amikor nincs neki felülete arra, ahova egy tekercset el tudnának rejteni.

Mindenesetre egy okosgyűrűt úgyis félnaponta tölteni kéne, én meg jellemzően az a szőke vagyok, aki csak a harmadik csipogásra kap észbe, hogy most már tényleg fel kéne tölteni az eszközét. 🙃

tegnap 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Youtube, ott van ezekről kismillió videó. Magyarul is, részletesek.
tegnap 15:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De nagyobb bankfiókokban is beállítják neked.
tegnap 15:56
 5/8 A kérdező kommentje:

"De nagyobb bankfiókokban is beállítják neked."

Ersténél? Tuti hogy nem.... olyan sötétek azok, mint az út menti föld.

Meg akkor ennyi erővel már akár azzal is odaállíthatna bárki, hogy itt van a bankkártyám, tessék, ugyan már "másoljátok" le, mert a munkahelyemre nem akarom bevinni az egész tárcámat.

Elhajtanák, mint egy fürdetlen utcamacskát.

tegnap 16:52
 6/8 47. ***** válasza:
100%
Nem pilótavizsgás feladat. A mobilodon állítasz be mindent. Az eszköz Bluetooth-on szinkronizálódik a telefonnal. 10 fizetést tudsz indítani a telefon közelsége nélkül. Például egy strandon, utána sincs semmi gond, csak kerülj a telefon közelébe, utána megint 10.
tegnap 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta így fizetek. Nem volt egy agysebészet beállítani, kb. 1 perces művelet volt.
tegnap 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem Huawei GT3 órám van. Egy töltéssel 20 napot megy, mondjuk nem játszok rajta, nem hallgatok zenét és nem telefonálok. Fizetni is tudok vele.
ma 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!