Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sorbanállás közben láttam...

Sorbanállás közben láttam meg, h. valaki az okosórájával fizetett. Nem tudtam, hogy már ezt is tudják! Ajánlanátok olyan NFC képes okosórát, ami kis fogyasztású (sokáig bírja)?

Figyelt kérdés

Lényegében csak erre használnám, semmi másra. (bár lehet, hogy manapság már nincs is nagyon az okosóráknak más alkalmazási területük)

Úgyhogy az NFC mellett csak az kell, hogy nyugalmi helyzetben, kikapcsolt kijelzővel sokáig bírja. Viszont annyira duci és nehéz azért ne legyen, nem akarnék túl férfiasnak tűnni benne.

dec. 21. 15:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
13%

Én erről lebeszélnélek. Felesleges csak ezért egy plusz eszközt venni, ami mindig rajtad kell legyen ha így akarsz fizetni. Ráadásul nem árt, ha folyamatos bluetooth kapcsolat van az óra és a telefonod között, ami miatt gyakrabban kell majd töltsd az utóbbit.

Inkább vegyél egy olyan irattartót, amivel megy a paypass. Azt csak kicsapod a terminálhoz, majd elegánsan, CIA ügynök stílusban elteszed a belső zsebedbe. Olcsóbb is, nem kér enni sem, és ha az irataiddal együtt hordod, akkor vigyázni is sokkal jobban fogsz rá.

dec. 22. 07:43
 12/13 47. ***** válasza:
100%
#11 igazad lenne, ha csak 1 kártyája van az embernek. Nekem pl. van 2 bankkártyám, 2 beléptető kártyám. Ezeket, ha egymás mellé teszed, nem működnek az olvasónál.
dec. 22. 08:12
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem majomkodásból tetszett meg, ezt kikérem magamnak.

Volt egyszer egy esti csúnya utcai esetem. Hajszálon múlt, hogy nem ütöttek le.

Azóta a teljes irattartómat és a tárcámat- amivel nem fog menni a PayPass, amíg nem veszem ki a kártyát a többi közül - mélyen a táskám belső zsebében hordom berögződésből.

Nekem egyébként még az is jó lenne, ha lenne egy teljesen fehér kártyám, amiről valójában tudok érintéssel fizetni a bankszámlámról. Csak ugye bankkártyából csak egyetlen egyet ad a bank.

dec. 22. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!