Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan telefon, aminek...

Van olyan telefon, aminek erős az akkuja és egyéb tulajdonságokkal sem kell kompromisszumot kötni?

Figyelt kérdés

Kiábrándultam a divattelefonokból (Iphone, Samsung Galaxy) amiket pár óránként tölteni kell. 30 felé közeledve szeretnék egy olyan telefont, amiben megbízhatok és elég a pár naponta egyszer való töltés, de azért megfeleljen egy bizonyos minőségnek is.

Nem vagyok "fényképész-bolond", de azért a pár méterre lőtt kép ne legyen homályos, de legfontosabb ugye hogy futtasson mindent és ne legyen lassú. Tudtok mondani nekem ilyet?

tegnap 08:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem, mert igazából a felhasználói szokásaidat sem ismerem.

De szerintem nincs ilyen..

tegnap 09:05
 2/24 anonim ***** válasza:

Strapafonokban van kb egyedüliként nagyobb akksi. Nem túl jó a névsor. Árukeresőn tudsz keresni.

[link]

tegnap 09:32
 3/24 Szirty ***** válasza:

A telefon akkus üzemideje két dolotól függ.

Az akkumulátor kapacitásától és a készülék fogyasztásától.

Hiába nagy az előbbi ha az utóbbi is nagy.

Az ún. "kompromisszumoktól mentes" példányoknak meg szükségszerűen éppen az utóbbi nagy.

Mivel neked nem erős akku kell hanem hosszabb üzemidő, két ellentétes dolgot kívánsz egyszerre.

Viszont nem lehetetlen kívánság ha lehet tudni mik azok a kompromisszumok amiket nem vagy hajlandó megkötni.

tegnap 09:52
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogy rövid és velős választ adjak a kérdésedre: nem, nincs olyan legalább felső-közép kategóriás hardverrel rendelkező telefon, amibe belevágtak egy legalább 15 ezres aksit, hogy pár napig biztosan kibírja. Senki sem akar egy tégla súlyú szeméttel a zsebében futkosni.

Mondjuk sosem fogom megérteni, hogy miért olyan nagy fáradtság másfél naponta feltenni a "divattelefont" tölteni egy órára.

tegnap 10:42
 5/24 anonim ***** válasza:
Ennek talán kicsit erősebb az akksija, de nem sokkal mint az átlagnak. (6500mAh-s) Na meg elég drága. [link]
tegnap 11:05
 6/24 anonim ***** válasza:
Huawey Nova y91 7000-es akksival. [link]
tegnap 11:13
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen telefon nincs! Nem létezik. Mindegyik telefont legaláb naponta egyetlen egyszer tölteni kell. Van amit elég csak másfél naponta. De olyan nincs hogy 2-3 naponta, vagy még ritkábban kelljen tölteni.
tegnap 11:16
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha sok a képernyőidőd akkor mindegyiket többet kell tölteni. Vagy veszel egy 1 kilós strapatelefont, mivel a nagy akkunak nagyobb a súlya is, és nem fér bele egy átlagos méretű okostelefonba. Így olyan nincs, ami nagy kapacitású akkuval van felszerelve, és olyan külsőre mint a többi okostelefon, és annyit is tud.
tegnap 11:24
 9/24 anonim ***** válasza:

Magsafe powerbank nem opció?

(A többit már leírták mások)

tegnap 11:44
 10/24 anonim ***** válasza:
69%

Az ilyen leírások végén az szokott lenni:

"nagyonmax 100ezerig"

Szóval mennyi is a nagyonmax nálad?

Amúgy az iPhone-al mi a bajod? 16PM például brutál jól bírja akkuval.

De persze nem mindegy hogy mit csinálsz a telefonnal. Hiába van benne egy féltégla méretű akksi ha max fényerőn nyomatsz vele egy nagyon durva játékot például.

tegnap 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!