Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan telefon, aminek...

Van olyan telefon, aminek erős az akkuja és egyéb tulajdonságokkal sem kell kompromisszumot kötni?

Figyelt kérdés

Kiábrándultam a divattelefonokból (Iphone, Samsung Galaxy) amiket pár óránként tölteni kell. 30 felé közeledve szeretnék egy olyan telefont, amiben megbízhatok és elég a pár naponta egyszer való töltés, de azért megfeleljen egy bizonyos minőségnek is.

Nem vagyok "fényképész-bolond", de azért a pár méterre lőtt kép ne legyen homályos, de legfontosabb ugye hogy futtasson mindent és ne legyen lassú. Tudtok mondani nekem ilyet?

dec. 24. 08:37
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

"ha lehet tudni mik azok a kompromisszumok amiket nem vagy hajlandó megkötni"

Leírtam. Ne legyen lassú és csináljon rendes képeket.

10-es: Jelenleg egy S20-ast használok, amit 500 ezerért vettem 2020-ban. Szóval a keret nálam félmillió, de ha picivel több az sem gond.

dec. 24. 14:10
 12/26 A kérdező kommentje:

Amúgy hogy mit csinálok: sokat nézek youtubeot és az egy játék amivel játszok az a Hearthstone.

Mégha csak napi egyszer kellene a telefont tölteni... de ezt legalább négyszer töltöm (igaz nem engedem lemenni 50% alá).

dec. 24. 14:20
 13/26 A kérdező kommentje:
Valaki írta nekem az Oukitel telefonokat. Mit gondoltok erről a márkáról?
dec. 24. 14:25
 14/26 anonim ***** válasza:

magyarán telefonodnak semmi baja te neked van olyan hepped hogy 50%már felteszed tölteni .

én 30% teszem fel töltöre vagy még alacsonyabb töltötségnél ,1 nap egyszer kell töltenem .

te preferenciádal neked buta telefon kellene azokat heti 2x elėgfeltölteni meg külön fénykėpezögėp is .

dec. 24. 15:16
 15/26 anonim ***** válasza:

"Valaki írta nekem az Oukitel telefonokat. Mit gondoltok erről a márkáról?"

Meg se nézem. Minek szopatnád magadat ilyen noname kínai harmadvonalas gyártók szemét telefonjaival, amikre nagyjából nulla szoftveres support lesz?

"Mégha csak napi egyszer kellene a telefont tölteni... de ezt legalább négyszer töltöm (igaz nem engedem lemenni 50% alá)."

De barátocskám, próbálj meg felnőni: ha az aksi kapacitásod FELÉT használod, akkor persze hogy gyakran kell tölteni. De egyébként ha úgy használnád azt a telefont, ahogy mindenki más, akkor kibírná a napot. Tedd fel reggel vagy este vagy bármikor töltőre, amikor 1-2 óráig amúgy sem használod, aztán vedd le és másnap megint tedd fel. Ennyi.

dec. 24. 15:25
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem elég sajnos. Most is két órával ezelőtt volt teljesen feltöltve, csak böngésztem rajta, erre már most 59%-on van.
dec. 24. 16:03
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor most jön még egy "lecke": a telefonod 4-5 éves. Ennyi idő alatt már bőven-bőven jelentős aksi elhasználódáson van túl, ez már lehet hogy évek óta csereérett. Az aksi egy kopó-fogyó eszköz, átlag felhasználás mellett kb. 2-3 év után már látványosan gyengébben teljesítenek, ami idővel csak romlani fog. Ha a telefonnal elégedett vagy, akkor elviheted egy szervízbe, ahol gyári aksit raknak bele. Ha nem vagy vele elégedett, akkor eladhatod és vehetsz valamilyen másik telefont, amiben nyilván maximum kapacitáson fog működni még az aku.
dec. 24. 16:06
 18/26 Szirty ***** válasza:

"Leírtam. Ne legyen lassú és csináljon rendes képeket."

Ennyi?

Akkor van.

dec. 24. 17:12
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"Jelenleg egy S20-ast használok, amit 500 ezerért vettem 2020-ban."

"Most is két órával ezelőtt volt teljesen feltöltve, csak böngésztem rajta, erre már most 59%-on van."

4 éves az akkumulátorja, mit vársz? Meghalt, cserélni kell. Teljesen mindegy milyen telefon, 3 év után az összesnek cserés lesz az akkumulátorja.

"Valaki írta nekem az Oukitel telefonokat. Mit gondoltok erről a márkáról?"

Hulladék kínai szutyok, igazi ipari szemét.

dec. 24. 19:21
 20/26 anonim ***** válasza:

"amiket pár óránként tölteni kell."

Új korában is pár óránként kellett töltened?

Mert ha nem, egy akkucsere elegendő lehet.

És esetleg az alkalmazásaid átgondolni, hogy ne fusson 100 dolog a háttérben, ha nem használod.

Nekem pl. egy A72 van, 5000-es akkuval, két felhasználói fiókkal, és azokban futó minden sz@rral. És ha nem csesztetem sokat, 2 napot bír, de egyet akkor is, ha mondjuk navigációra használom bekapcsolt kijelzővel az autóban, zenézek, telefonálok, zoom videózok.

dec. 24. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!