Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy féléves telefonom ami...

Van egy féléves telefonom ami már nem kell,media markt-ban vissza veszik?négyhónapos telefon.

Figyelt kérdés

Van egy nokia c12-es telefonom,feltöltös kártyával vettem,de már kezd hibásodni.

Lassú,gyorsan merül,néhányszor meg kifagy magában a android.

Vissza szeretném vinni media markt-ban,ki tudnám cserélni vagy pénzt kérni?

#telefon,pénz,visszacserélés,mediamarkt,csere,okostelefon,android,nokia
dec. 22. 20:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ez a telefon nem rossz, hanem virust kapott. Vidd be a márkaboltba és kérd azt, hogy cseréljék le rajta a szoftvert. Ha ezek után is rossz, akkor caerélik, ha még garanciás.
dec. 26. 21:48
 22/27 A kérdező kommentje:

21

Januárban beviszem,az halál biztos.

Ez furcsáltam nagyon,nehogy már egy 33 ezres telefon olyan legyen mint egy olcsóbb alcatelos telefon.

dec. 26. 22:07
 23/27 anonim ***** válasza:

Mindig ez az első lépés, hogy hol van a márkaszerviz és mikor vab nyitva. Sok sikert hozzá.

[link]

dec. 26. 22:13
 24/27 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Boldog búékot!

dec. 26. 22:35
 25/27 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
dec. 26. 22:40
 26/27 anonim ***** válasza:

“nehogy már egy 33 ezres telefon olyan legyen mint egy olcsóbb alcatelos telefon”

Egy okostelefon sokkal drágább, mint egy nyomógombos, mivel sokkal többet is tud, nem ugyanaz a kategória! Manapság már egy okostelefonért 33 ezer Ft lehet hogy Neked sok, de amúgy “aprópénz”, és mint mondtam, a Nokia C12 egy ipari hulladék! Ha komolyabb telefonról lenne szó, és árban ennek a többszöröséért, akkor jogos lenne a felháborodásod, de így...!

dec. 27. 09:44
 27/27 A kérdező kommentje:

26

Nem akartam interneten rendelni,és bementem telefon venni,és nem volt raktáron ami kinéztem,mondták hogy ez van,és mondtam hogy oké,úgyse nagyon másra használtam volna.

Erre meg nézzem hogy még usb-vel is problémája van.

dec. 27. 18:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!