Van egy féléves telefonom ami már nem kell,media markt-ban vissza veszik?négyhónapos telefon.
Figyelt kérdés
Van egy nokia c12-es telefonom,feltöltös kártyával vettem,de már kezd hibásodni.
Lassú,gyorsan merül,néhányszor meg kifagy magában a android.
Vissza szeretném vinni media markt-ban,ki tudnám cserélni vagy pénzt kérni?
#telefon,pénz,visszacserélés,mediamarkt,csere,okostelefon,android,nokia
tegnap 20:57
11/17 anonim válasza:
A szabály az, hogy ha a használatot akadályozó hibája van, akkor leadod javítani. + sikertelen javítás után kérhetsz cserét, vagy elállást.
De te még azt se jelentetted be, hogy egáltalán van valami problémád. Így ne várd hogy neked legyen jó.
Ja, és akkura nincs garancia.
12/17 A kérdező kommentje:
11
Hát jó köszi a választ.
Azért nem jelentettem be a hibát,mert most jött elő,de mindegy mert úgyis megyek holnap
tegnap 21:45
13/17 anonim válasza:
Nem tudod. A Media Markt nem használt telefon üzlet.
14/17 anonim válasza:
8as vagyok! 40 ezerért kapsz galaxy A52s 5g ami android 14-el még mindig jól muzsikál. Most vettem szeptemberbe egyet használtan. Jó kamera, viszonylag gyors is és jó processzora van.
15/17 A kérdező kommentje:
13
Jóvan,attól még kérdezni se szabad?:D
tegnap 21:55
16/17 anonim válasza:
Tavaly vettem, jól működik és most kapott frissitést, Samsung Galaxy A04s. 68 ezer forintért vettem a Telekomtól és átmásoltak mindent a régiről. Te is kaphatsz ilyet valamelyik aluljárói GSM boltban használtan.
17/17 anonim válasza:
Add el, de ne a Mediamarktban. Nevetséges összegeket kínálnak. Nekem alig használt Samsungért huszonvalamenmyit kínáltak, a Rejoy pedig majdnem százat. Egyébként a Rejoynál hozzá lehet jutni elfogadható áron újszerű állapotú telefonokhoz is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!