Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyenek a mostani Samsung...

Milyenek a mostani Samsung telefonok?

Figyelt kérdés

Lassan újat kellene vennem, a régim teljesen elavul, bár műszakilag semmi baja. Az almás továbbra sem szimpatikus. Ugyanígy a mostani kínaiak sem. A Huaweit régebben kedveltem, de azt ugye kigolyózták. Így gondoltam a Samsungra. Azon belül egy S24Ultrara. Vagy esetleg már megváron az S25Ultrat.

Viszont Samsung telefonom valamikor az okostelefonok hajnalán, 2010 környékén volt. Az valami rettenet volt! Kívülről újonnan tetszetős volt, de aztán több szempontból is meggyűlt vele a bajom. Akkor fogadtam meg, hogy ilyet többet soha! A mostaniak milyenek?

tegnap 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Az utóbbi kettő S széria minden tagja remekül sikerült, az S22-es után rossz szájíze volt mindenkinek, de a 21-es és a 20-as is jó volt emlékeim szerint. Lassan megjelenik a 25-ös, nyilván megjelenéskor sokkal drágább lesz, mint a 24 Ultra. A 24-es széria minden tagja már 7 év Android főverzió frissítést kap emlékeim szerint, szóval szerintem semmi hátrány nem ér akkor sem, ha esetleg a 24-est veszed a 25-ös helyett.
tegnap 18:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, azt gondoltam, hogy drágább lesz. De nem muszáj azonnal vennem valamit, addig a régi is elketyeg. Csak most jutottam el oda, hogy nézelődök, mi lehetne az utód. Akár ha nyárig várok, az sem tragédia.

És igen, a 7 év frissítés is az, ami miatt szimpatikus. A mostani telefonomat is tavasszal lesz 7 éve, hogy nyúzom. Csak frissítés már évek óta nem jön rá. Részben emiatt is cserélném. Pedig működik, még a gyári akku van benne, ami még 89%-os.

tegnap 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha azt nézed pl galaxy A55 ami erős középkategória, 4 év androiddal és 5 év biztonsági frissítéssel most olyan 150 ezer ft ami nem egy nagy ár! Kb 4-5 évig gond nélkül eltudod használni viszont ami negativuma az A55-nek és az A35-nek hogy nekem ezek már nehezek. Az A55 asszem 213 gramm. De ha felsőkategóriást akarsz venni azok is elég pöpecek. Samsungba a középkategória és a felsőkategória nagyon jók. Nézz teszteket!
tegnap 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!