Milyenek a mostani Samsung telefonok?
Lassan újat kellene vennem, a régim teljesen elavul, bár műszakilag semmi baja. Az almás továbbra sem szimpatikus. Ugyanígy a mostani kínaiak sem. A Huaweit régebben kedveltem, de azt ugye kigolyózták. Így gondoltam a Samsungra. Azon belül egy S24Ultrara. Vagy esetleg már megváron az S25Ultrat.
Viszont Samsung telefonom valamikor az okostelefonok hajnalán, 2010 környékén volt. Az valami rettenet volt! Kívülről újonnan tetszetős volt, de aztán több szempontból is meggyűlt vele a bajom. Akkor fogadtam meg, hogy ilyet többet soha! A mostaniak milyenek?
Igen, azt gondoltam, hogy drágább lesz. De nem muszáj azonnal vennem valamit, addig a régi is elketyeg. Csak most jutottam el oda, hogy nézelődök, mi lehetne az utód. Akár ha nyárig várok, az sem tragédia.
És igen, a 7 év frissítés is az, ami miatt szimpatikus. A mostani telefonomat is tavasszal lesz 7 éve, hogy nyúzom. Csak frissítés már évek óta nem jön rá. Részben emiatt is cserélném. Pedig működik, még a gyári akku van benne, ami még 89%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!