A mostani Androidos telefonok mennyire megbízhatóak?
Én mást tapasztaltam.
3 androidom volt.
Sony typo 2 év 11 hónap
Sony M4 AQua. 2 év 2-3 hónap
Samsung J5 2 év 4 hónap, fél év után szervíz, utána 1 év múlva mert nem ment rá a hálozatra bontotta, augusztusban be se kapcsol már...
Iphone SEt használok, jobb mint az android, mert 5 év minimum iOS update, az androidnál a 2016 os már nemhogy frissítést de a 6.0 már nem is támogatott, asszem idén már a 7 se lesz az.
Én 2015ben nem akartam Applet M4em lett, most Apple párti lettem.
“Samsung meg megbízható“
Ja, poroltót majd veszek mellé, ha újra androidos leszek.
Ez a 3 telefon összesen nem került annyiba, mint egy iPhone és használtad őket több, mint 7 évig. Mi a probléma?
Én Galaxy S7-et használok, 4 éves telefon, az üzemidőn kívül sok gond nincs vele, az sem érződik a mindennapi használaton, hogy "csak" android 8 van rajta.
2 éve legalább pocophone F1 és még mindig gyors és jó előtte meizu mx4 ezt kb 5 évig akkor mar ne volt túl gyors de az olajba esés után már kamerája se volt :)
Én megint androidot vennék, de mindenki azt vesz amit akar
2. válaszolót nem értem
typot énis használtam és az a telefon 40 ezer volt akkor vagy mennyi
igazából mindhárom android amit felsorolt egyikse volt csúcskategória
ez így bullshit xd
középről vagy még azallatiról váltasz csúcsra és azt mondod a csúcs jobb
homie why?
Mi lett az iphone-oddal, milyen típus, megkérdezhetem?
Egyébként felső kat. Androidokat is lehet használni sokáig, max nem lesz annyi ideig támogatott, mint egy iphone. Már csak az a kérdés, hogy elvagy-e az android rendszerrel IOS után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!