A mostani Samsung telefonokkal a billentyűzetbe a felső számsor helyére ékezetes betűket rakni lehetséges?
Figyelt kérdés
Pl a Sony billentyűzeteknél úgy vannak, hogy a legfelső sor az ékezetes betűké ha ugye magyarra van állítva a billentyűzet nyelve, emellett természetesen számsort is lehet beilleszteni. Ez a Samsung telefonokkal megoldható? Van rá megoldás, esetleg egy normális app ami még elfogadható is?2021. márc. 4. 16:33
1/4 anonim válasza:
Letöltöd a Swiftkey billentyűzetet, azt hiszem az tudja.
Vagy valamilyen másik billentyűzetet.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem töltöttem le még semmit, ezért gondoltam hogy rákérdezek hátha valakinek van ebben tapasztalata. Nekem sokkal jobban tetszene egy olyan billentyűzet. Egyszerű, gyors könnyebben kezelhető. Ha hosszan lenyomom a betűt néha rossz betűre viszem rá. Könyvelőként fontos, hogy gyorsan és pontosan írjak. Nálam a telefon munkaeszköz.
2021. márc. 4. 17:23
3/4 anonim válasza:
"Nem töltöttem le még semmit ..."
Miért nem?
Amikor rákerestél a Play áruházban a magyar billentyűzetre, akkor mit dobott ki neked?
4/4 A kérdező kommentje:
Pár billentyűzetet kidobott viszont a kommenteket olvasva nem javasolták, legtöbbnél azt írták hogy nincs is külön ékezetes betű csak ha hosszan lenyomod. Gondoltam itt akad valaki aki talált így használható alkalmazást.
2021. márc. 8. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!