Az Alzáról vagy az Emagról rendeljek inkább telefont?
Ezen a két helyen árulják azt a telefont amit kinéztem. Az Alzánál 115.000, az Emagnál 101.000 Ft.
Melyik megbízhatóbb bolt, főleg ha gond lenne a telefonnal a jövőben gari idő alatt!?
Oneplus Nord CE4 5G egyébként.
Ja bocs, észrevettem, hogy írtad.
És akkor most adj hálát az istennek, mert megmentelek egy szeméttől: ezt a telefont úgy árulják 100+ ezer forintos áron, hogy egy Snapdragon 695 van benne?
Most csak hasra csaptam és megnéztem mennyibe kerül egy általában sokkal vastagabban árazott Samsung A35: ez is 110 ezer körül van az Alzában és ebben egy kategóriákkal erősebb SoC van, a világon mindenben jobb az a telefon, mint amit kinéztél. És pl. Samsung szervíz tuti van itthon is, OnePlus meg már lassan szerintem Európában sem, eléggé kivonult ebből a régióból a márka.
#11, viszont az A35 mindössze 25W-os töltéssel rendelkezik, jó nehéz (209g), csak 6 GB rendszermemória van az alapmodellben.
Az egyetlen pozitívum, hogy van itthoni forgalmazói szervizháttér.
Az A35 csak 25 watt töltést támogat, ok, nem a legcombosabb manapság, de legalább így kímélí az akksit. Amúgy meg 5000 mAh akksi 25 wattal töltve = 0-100% durván 70 perc, azért nem vészes, és töltés közben is tudod használni a telefont!
Jó nehéz, 209 g, mit mondjak, legalább érződik, hogy van benne anyag, nem valami kispórolt sz#r minőség.
Abban egyetértek, hogy 6 GB ram manapság már egyre kevesebb dologra elég! És még annyi, hogy én például Androidosban a Snapdragon processzorok technológiájában bízom leginkább, sokkal megbízhatóbb, mint akármelyik Exynos vagy MediaTek!
Az eddigi ismeretek alapján 90-120 ezer Ft között beárazva esetleg?
"#11, viszont az A35 mindössze 25W-os töltéssel rendelkezik, jó nehéz (209g), csak 6 GB rendszermemória van az alapmodellben."
Az a telefon a világon mindenben jobb az általad említettnél. Igen, 6 giga ram lesz benne, ami nagyjából a telefon életciklusának végéig nem lesz kevés, viszont a 695-ös snapi már most egy hatalmas bottleneck. Az az OnePlus soha, de soha az életében nem fog 8 gigányi alkalmazást megtartani a memóriájában, emiatt a végtelenül régi és gyenge proci miatt. Hidd el, ha egy telefon amúgy is kibír 1-1,5 nap használatot, akkor rohadtul nem a töltési idő fog érdekelni, hanem az, hogy azon az ezer éves, belépő szintű processzoron minden szaggatni fog a világon.
"Abban egyetértek, hogy 6 GB ram manapság már egyre kevesebb dologra elég!"
Ezzel nem értek egyet. Egyik említett telefon sem csúcskategóriás, mikor fog ezenke telemenni a memóriája ennyi egyszerre futó appal? Nagyjából soha... de ebből is van 8 gigás verzió, ha ez mindenki vágya.
"Androidosban a Snapdragon processzorok technológiájában bízom leginkább, sokkal megbízhatóbb, mint akármelyik Exynos vagy MediaTek!"
Alapvetően valóban a snapdragonnak van a legjobb híre, én az A35-öt azért írtam, mert az egy eléggé túlárazottan megjelent telefon, de még az is jóval-jóval erősebb processzorral van szerelve. Oké, hogy áltlában a snapi erősebb, de ez az Exynos nagyjából 2 ligával van fölötte...
"Akkor én inkább már xiaomi redmi note 13 pro 5g venném. "
Igen, ez is sokkal jobb ajánlat annál, amit a kérdező szeretne. Én az A35-öt csak példaképp hoztam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!