Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Alzáról vagy az Emagról...

Az Alzáról vagy az Emagról rendeljek inkább telefont?

Figyelt kérdés

Ezen a két helyen árulják azt a telefont amit kinéztem. Az Alzánál 115.000, az Emagnál 101.000 Ft.

Melyik megbízhatóbb bolt, főleg ha gond lenne a telefonnal a jövőben gari idő alatt!?

Oneplus Nord CE4 5G egyébként.

dec. 20. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

Ja bocs, észrevettem, hogy írtad.

És akkor most adj hálát az istennek, mert megmentelek egy szeméttől: ezt a telefont úgy árulják 100+ ezer forintos áron, hogy egy Snapdragon 695 van benne?

Most csak hasra csaptam és megnéztem mennyibe kerül egy általában sokkal vastagabban árazott Samsung A35: ez is 110 ezer körül van az Alzában és ebben egy kategóriákkal erősebb SoC van, a világon mindenben jobb az a telefon, mint amit kinéztél. És pl. Samsung szervíz tuti van itthon is, OnePlus meg már lassan szerintem Európában sem, eléggé kivonult ebből a régióból a márka.

dec. 20. 18:55
 12/19 A kérdező kommentje:

#11, viszont az A35 mindössze 25W-os töltéssel rendelkezik, jó nehéz (209g), csak 6 GB rendszermemória van az alapmodellben.

Az egyetlen pozitívum, hogy van itthoni forgalmazói szervizháttér.

dec. 20. 19:36
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Ez egy régebbi snapdragon procis telefon. Akkor én inkább már xiaomi redmi note 13 pro 5g venném. Az mindenben jobb ennél! Amúgy egyszer már én is rendeltem az emagról telefont és akksi hibás volt. Visszaküldtem. Azóta megfogadtam hogyha újan veszek telefont akkor inkább media markt vagy bestbuyt vagy euronics mert a városomba mindegyik üzlet van és nem kell ide oda küldözgetnem ha garanciális baja van! Én nem rendelnék sem az emagról sem az alzáról!
dec. 20. 19:51
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Emag-tól csak azt szabad megvenni, amit az emag forgalmaz.
dec. 20. 19:56
 15/19 anonim ***** válasza:
dec. 20. 19:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Az A35 csak 25 watt töltést támogat, ok, nem a legcombosabb manapság, de legalább így kímélí az akksit. Amúgy meg 5000 mAh akksi 25 wattal töltve = 0-100% durván 70 perc, azért nem vészes, és töltés közben is tudod használni a telefont!

Jó nehéz, 209 g, mit mondjak, legalább érződik, hogy van benne anyag, nem valami kispórolt sz#r minőség.

Abban egyetértek, hogy 6 GB ram manapság már egyre kevesebb dologra elég! És még annyi, hogy én például Androidosban a Snapdragon processzorok technológiájában bízom leginkább, sokkal megbízhatóbb, mint akármelyik Exynos vagy MediaTek!

Az eddigi ismeretek alapján 90-120 ezer Ft között beárazva esetleg?

[link]

dec. 20. 23:10
 17/19 anonim ***** válasza:
24%

"#11, viszont az A35 mindössze 25W-os töltéssel rendelkezik, jó nehéz (209g), csak 6 GB rendszermemória van az alapmodellben."

Az a telefon a világon mindenben jobb az általad említettnél. Igen, 6 giga ram lesz benne, ami nagyjából a telefon életciklusának végéig nem lesz kevés, viszont a 695-ös snapi már most egy hatalmas bottleneck. Az az OnePlus soha, de soha az életében nem fog 8 gigányi alkalmazást megtartani a memóriájában, emiatt a végtelenül régi és gyenge proci miatt. Hidd el, ha egy telefon amúgy is kibír 1-1,5 nap használatot, akkor rohadtul nem a töltési idő fog érdekelni, hanem az, hogy azon az ezer éves, belépő szintű processzoron minden szaggatni fog a világon.

"Abban egyetértek, hogy 6 GB ram manapság már egyre kevesebb dologra elég!"

Ezzel nem értek egyet. Egyik említett telefon sem csúcskategóriás, mikor fog ezenke telemenni a memóriája ennyi egyszerre futó appal? Nagyjából soha... de ebből is van 8 gigás verzió, ha ez mindenki vágya.

"Androidosban a Snapdragon processzorok technológiájában bízom leginkább, sokkal megbízhatóbb, mint akármelyik Exynos vagy MediaTek!"

Alapvetően valóban a snapdragonnak van a legjobb híre, én az A35-öt azért írtam, mert az egy eléggé túlárazottan megjelent telefon, de még az is jóval-jóval erősebb processzorral van szerelve. Oké, hogy áltlában a snapi erősebb, de ez az Exynos nagyjából 2 ligával van fölötte...

"Akkor én inkább már xiaomi redmi note 13 pro 5g venném. "

Igen, ez is sokkal jobb ajánlat annál, amit a kérdező szeretne. Én az A35-öt csak példaképp hoztam fel.

dec. 20. 23:30
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
Ja és kérdező, még egy gondolat: nem véletlenül nem árulja a kutya f..sza sem ezt az OnePlust, totálisan versenyképtelen. Ennél nagyjából bármi jobb választás ebben az árkategóriában, van egy csomó akár idei, akár tavalyi Samsung, Xiaomi, Motorola, stb.
dec. 20. 23:32
 19/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
71%
EMAG-ról ne rendelj semmit, mert össze-vissza keverik a csomagokat, fogalmuk sincs hol van, ha éppen mást kapsz vagy más van a boxban, esetleg semmi nincs benne, akkor szívás, kifizetve meg már ki van, szarnak bele. Utána meg futhatsz a pénzed vagy a termék után.
dec. 21. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!